Mersin?in Çok ?ÖZEL? okulu açılıyor

Akademik ve bireysel gelişimi destekleyen eğitim modeliyle fark yaratan Özel Basut Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılında Mersin?de açılıyor.

29.08.2016 22:54:29 0
Mersin?in Çok ?ÖZEL? okulu açılıyor


Akademik ve bireysel gelişimi destekleyen eğitim modeliyle fark yaratan Özel Basut Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılında Mersin’de açılıyor.

Deneyimli ve dinamik eğitim-öğretim kadrosuyla, akademik başarısı yüksek, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle adını duyuran ve tercih edilen saygın bir eğitim kurumu olan Özel Basut Eğitim Kurumları ön kayıt almaya başladı.

Sınırlı sayıda kontenjanı ile erken kayıt avantajları devam eden Özel Basut Eğitim Kurumları “Bilgiyle sevginin buluştuğu yer” sloganıyla Mersin’de fark yaratmaya hazırlanıyor.

Özel Basut Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Günay Basut, Mersin halkını geleceğin eğitim anlayışı ile tanıştırmayı hedeflediklerini söyledi. Kalkınmanın ancak eğitimle olabileceğini aktaran Basut, nitelikli akademik çalışmaları ve güçlü idare kadrosuyla aydın nesillerin yetişmesinde öncü olduklarına vurgu yaptı.

Eğitimin her aşamasında üstün akademik başarıya ulaşmak istediklerini kaydeden Basut, “Mersin halkını geleceğin eğitim anlayışı ile tanıştırmayı hedefleyen eğitim kurumumuz, uyguladığı eğitim modeli ile öğrencilerinin bu alandaki bütün ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Eğitim alanında Mersin’deki önemli bir açığı kapatmaya hazırız. Yarınımızı belirleyen öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken; daima saygın ve başarılı bir eğitim kurumu olmak hedefiyle çıktığımız bu kutsal yolda kendini sürekli yenileyen, geliştiren, yaratıcı ve üretken tüm öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmeyi görev edindik. Ülkeme ve Mersin halkına hizmet etmeyi bir görev bilerek Özel Basut Eğitim Kurumları ile aydınlık yarınlar için yola devam ediyoruz.” dedi.    

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN                    


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49