MERSİN`DE ÖNELLER?DEN VİP HİZMET ATAĞI

Mersin emlak sektörüne yepyeni bir soluk kazandıran Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurt içi ve yurt dışı müşterilerine VIP hizmeti sunmak için harekete geçti. Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, filosuna kattığı full donanımlı Mercedes Vito ile

30.04.2016 11:14:06 0
MERSİN`DE ÖNELLER?DEN VİP HİZMET ATAĞI

Mersin emlak sektörüne yepyeni bir soluk kazandıran Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurt içi ve yurt dışı müşterilerine VIP hizmeti sunmak için harekete geçti. Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, filosuna kattığı full donanımlı Mercedes Vito ile müşterilerinin kendisini özel hmesini sağlamayı hedefliyor.

Mersin’in en gözde Gayrimenkul Yatırım firmalarından olan Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, profesyonel çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı araç filosuna özel bir araç daha ekleyerek sektöründe fark yaratıyor. Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim için önemli olan müşterilerimizle sağlanan güven ortaklığıdır. Tüm ekibimizin en büyük çalışması da bu yöndedir. Karşılıklı güven size keyifli ve doğru ticareti getirir” dedi.

YURT DIŞINDA OFİSLER ARTACAK

Öneller Gayrimenkul’ün Mersin’e katma değer noktasında sürekli artılar sunmasının hedeflendiğini ifade eden Bünyamin Önel, “İngiltere’nin başkenti Londra’da Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak ofis açtık. Yurt dışındaki ofislerimizi çoğaltmayı hedefliyoruz. Buradaki amacımız özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızı Mersin’e çekmektir. Mersin inşaat sektörüne dışarıdan girdi yaparak katkı sunmaya çalışacağız” açıklamasını yaptı. Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı araç filosuna yeni katılan Mercedes Vito hakkında da açıklama yapan Önel, “Bu aracımızla özellikle yurtdışından gelen yatırımcılarımızı havaalanından karşılayacağız. Onları burada çok iyi ağırlayıp, Mersin’e yatırım yapmalarının ne kadar doğru bir karar olduğunu anlatmak istiyoruz. Burada amaç sadece ev ya da arsa satışını yapmak değil. Buradaki esas amacımız Mersin’in içinde barındırdığı potansiyellerin dış yatırımcıya gösterilmesidir. Bu sebeple içi ful donanımlı 0 km Mercedes Vito marka aracımızla yurt dışından gelen misafirlerimizi ağırlayacağız” diye konuştu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00