MERSİN`DE MARDİNLİ GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ İNSANLARI PLATFORMU( MAGİP )FUTBOL TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Mersinde Mardinli gençlerin ortak geçmiş paydası ile bir araya gelerek "Mardin`li Genç Girişimci iş İnsanları Platformu" çatısı altında buluştuğu Platform tarafından Organize edilen ve Mersinde yaşayan Mardinlilerin katıldığı Futbol turnuvasına ilgi yoğ

26.04.2017 12:48:18 0
MERSİN`DE MARDİNLİ GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ İNSANLARI PLATFORMU( MAGİP )FUTBOL TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

 Mersinde Mardinli gençlerin ortak geçmiş paydası ile bir araya gelerek "Mardin'li Genç Girişimci iş İnsanları Platformu" çatısı altında buluştuğu Platform tarafından  Organize edilen ve Mersinde  yaşayan Mardinlilerin katıldığı Futbol turnuvasına ilgi yoğun oldu.

 

 Bu yıl ilki   gerçekleştirilen   Mersin -2017 Bahar Futbol Turnuvasına Mersinde yaşayan Mardinlilerden oluşturulan takımlar katıldı.

 

 Mersin’de yaşayan Mardinli gençler olarak değerlerini yaşatmak ve birlikteliklerini pekiştirmek için bir araya geldikleri  ve Mardinli Genç Girişimci İş İnsanları Platformu (MAGİP) Üyesi kişilerin oluşturduğu Düzenleme komitesi olarak,Mersin'de yaşayan Mardinli Genç Girişimcileri arasında dayanışma ,kaynaşma ve Hemşehrilik bilinci oluşturmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenleme ihtiyacı duyduklarını belirterek, ,Katılımın yüksek olmasının da herkesi memnun ettiğini ,MAGİP Futbol turnuvasının geleneksel hale gelmesi için umutlu olduklarını açıkladılar.

 

 

MAGİP tatafından Organize edilen Turnuvaya 23 Nisan Tarihinde de Mersinde yaşayan Mardinli çocuklar arasın da da futbol Müsabakaları düzenlendi.

İş Yoğunluğu ve Özel nedenlerle bir araya gelemeyen Mardinlilerin kaynaşmasını sağlayan Futbol Turnuvasına katılan Takımlar,yöresel ve aşiretsel  isimlerle turnuvaya katılarak,Renkli görüntüler oluşturdu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,78% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2426,97% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49