Mersin?de de Fark Yaratan Kadınlar Fırtınası Esiyor?

Dergicilik Sektörünün önemli isimlerinden Özay Türker ve ekibi tarafından hazırlanan ?Fark Yaratan Kadınlar Mersin? adlı kitap projesinin lansmanı, başarılarıyla Mersin?in sosyal, kültürel ve iş dünyasının gelişimine katkıda bulunan ve yaptıklarıyla fark

10.06.2016 22:20:22 0
Mersin?de de Fark Yaratan Kadınlar Fırtınası Esiyor?

Dergicilik Sektörünün önemli isimlerinden Özay Türker ve ekibi tarafından hazırlanan “Fark Yaratan Kadınlar Mersin” adlı kitap projesinin lansmanı, başarılarıyla Mersin’in sosyal, kültürel ve iş dünyasının gelişimine katkıda bulunan ve yaptıklarıyla fark yaratan seçkin kadınları bir araya getirdi.

100 seçkin kadının yer aldığı Fark Yaratan Kadınlar Mersin kitabı düzenlenen lansmanla okuyucuyla buluştu. Beymen’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Gece, konukların kitaplarla tanışmasıyla başladı. Fark Yaratan Kadınlar Kitabı’nı uzun süre incelendi.

Türker: “Birlikte Yola Çıktığım Ekibime ve Bize İnan Herkese Çok Teşekkür Ediyorum.”
Projenin fikir sahibi Özay Türker, hoş geldiniz konuşmasıyla projenin ana fikrini ve süreci misafirlerlepaylaştı. 
Kendi alanlarında lider roller üstlenerek ürettikleri projelerle toplumsal farkındalık yaratan, Mersinli kadınların bu kitapta yer aldığına dikkati çeken Özay Türker;“Amacımız çalışan, didinen, üreten ve topluma bir şeyler kazandırabilmek için var gücünü gösteren kadınlarımıza gönlümden geçen bir selamı iletmekti. Ailenizle, sevdiklerinizle paylaşacağınız bir anı kitabı olarak kütüphanenizde olmasını ve ortak duyguların düşüncelerin etrafında el ele vermiş insanların dileyince neler yapabileceğinin hatırası olarak gelecekteki yerini alsın istedim. Hiçbir ticari kaygı gütmeden, yıllardır hayal ettiğim bu projeyi gerçekleştirirken, birlikte yola çıktığım ekibime ve bize inan herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Projeye Destek Veren Firma ve Kişilere Teşekkür Plaketleri Takdim Edildi.
Konuşmanın ardından kitapta yer alan kadınları tanıtan sinevizyon gösterisi büyük bir ilgiyle izlenirken, projeye destek veren firma ve kişilere teşekkür plaketleritakdim edildi. Etkinliğe ev sahipliği yapan Beymen-Mersin adına plaketi Ufuk Özen, etkinlik organizasyonunu düzenleyen Boutique Events by Oya Yaşa adına Oya Yaşa, fotoğraf çekimlerini ve sinevizyon gösterilerini hazırlayan Stüdyo Aktüel adına Cem Palandökenler, katılımcı kadınlara dünya çapında ödüllü kitabı “Muna’s Cookbook” hediye eden Muna Taşçı plaketlerini Özay Türker’den aldılar.

Saksafon Eşliğindeki Müzik Dinletisi Büyük Beğeni Topladı.
Plaket töreni sonrası kitapta yer alan kadınlara kitapları sahneye çağırılarak verildi. Niyazi Keçeli ve Burcu Döner’in elinden kitaplarını alan Mersin’in fark yaratan kadınları ile hatıra fotoğrafları çekildi. Saksafon eşliğindeki müzik dinletisi konuklar tarafından büyük beğeni toplarken Fark Yaratan Kadınlar Mersin kitabının lansmanıtoplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04