MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ`NDEN ANLAMLI DEFİLE

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi tarafından tamamı bağışlarla yaptırılan ülkemizin ilk Yaşlı Yaşam Merkezi`nde (YYM) sona yaklaşılıyor.

21.10.2015 23:41:02 0
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ`NDEN ANLAMLI   DEFİLE

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi tarafından tamamı bağışlarla yaptırılan ülkemizin ilk Yaşlı Yaşam Merkezi'nde (YYM) sona yaklaşılıyor. Son çeyrekte anlamlı bir dokunuş Mehmet Köymen'den geldi. Ülkemizin önde gelen Houte Coutur modacılarından olan ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği anlamlı desteklerle tanınan Mehmet Köymen merkeze önemli bir katkı sunuyor. Yaklaşan Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle "Cumhuriyet Kadınları-II" ismi verilen defilede Cumhuriyet kadınlarının moda anlayışı modern bir yorumla ünlü mankenlerin katkısı ile sunulacak. Aynı zamanda YYM ne uluslararası Lions Federasyonu (LCIF) fonundan "Aktif Bir Yaşlanma için Yaşlı Yaşam Merkezi'nde Son Adım" isimli proje için sağlanan 100 bin dolarlık katkı kapsamında değerlendirilen defileye Mersin ve Adana başta olmak üzere Lions kulüpleri yoğun bir katılım sağlıyor. Gece de ayrıca yardım projelerine katkıları ile tanınan Uğur Antik'in sahibi Uğur Batur küçük çaplı bir müzayede düzenleyecek. Bu kapsamda Mersin' li ünlü ressamlar Gencay Kasapçı, Lina Nasif ve Ahmet Yeşil tarafından bağışlanan birer eser de sanatseverler ile buluşacak. Gece Mersin'den yetişen ve başarıları ile bizleri gururlandıran sanatçımız Melis Çom'un Arp Dinletisi ile sonlanacak. 

Dernek tarafından ayrıca geceye katkı sunan başta MODER, Zuhal Karamehmet, Yelda Sanat Merkezi, Fizyotıp, MD Clinic, Burin Reklam, Doğuş Hastanesi, Çukurova Ses Sistemleri,Yasemin Kafe, Fiyonk organizasyon, Avcı Ofset, Bilen Otomotiv ve Hilton Oteli'ne teşekkür belgeleri verilecek. Ayrıca Lions kulüpleri adına 118-U Genel Yönetmeni M.Selahattin Atan'a ve defile biletlerinin satışında destek olan Lions Kulüpleri nin başkanlarına da teşekkür belgeleri verilecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07