MERCİMEK KÖYÜNDEN VALİ ÇOMAKTEKİN?E ZİYARET

Amasya ili,Taşova İlççesine bağlı Mercimek Köyünün Muhtarı Mehmet Özyurt, İstanbul?da faaliyet gösteren Mercimek Köyü Derneği Başkanı Akif Gülal, Almanya?nın Solingen Kentinde yaşanan elim bir olayda yakınlarını kaybeden Mevlüde ve Durmuş Genç çifti ile D

10.02.2016 14:51:58 0
MERCİMEK KÖYÜNDEN VALİ ÇOMAKTEKİN?E ZİYARET

Amasya ili,Taşova İlççesine bağlı Mercimek Köyünün Muhtarı Mehmet Özyurt, İstanbul’da faaliyet gösteren Mercimek Köyü Derneği Başkanı Akif Gülal, Almanya’nın Solingen Kentinde yaşanan elim bir olayda yakınlarını kaybeden Mevlüde ve Durmuş Genç çifti ile Derneğin Başkan Yardımcısı Kemal Püsür, Mercimek Köyü İhtiyar Heyeti Üyeleri Ali Kavak ve Niyazi Genç Vali İ. Halil Çomaktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür eden Vali Çomaktekin, Mercimek Köyünün Almanya’da yaşanan acı bir olay sonucu gündeme geldiğini, ancak bu sürecin sonunda Genç Ailesi ve köy halkının sağduyulu duruşu ile Almanya ve Türkiye arasında bir dostluk köprüsü kurulduğunu ifade ederek, milletimizin hoşgörü anlayışını en iyi şekilde sergileyen Genç ailesine teşekkür etti. Çomaktekin ayrıca İstanbul’da yaşayan Mercimek Köyü sakinlerinin bir dernek çatısı altında toplanarak çeşitli kültürel aktiviteler gerçekleştirmesinin de oldukça güzel olduğunu söyleyerek, Derneğin Köyde yaptırmayı düşündüğü Köy Konağının projesini inceledi.

Mercimek Köyü Muhtarı Mehmet Özyurt ve Mercimek Köyü Derneği Başkanı Akif Gülal ise, Mercimek Köyü ve Dernekleri hakkında bilgiler aktararak, Köyde yaptırmayı planladıkları Köy Konağına ilişkin projeyi Vali Çomaktekin’e sundular. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24