MERAKLA BEKLENEN FİLMİN FRAGMANI YAYINLANDI

Çekimlerinin bir kısmı Türkiye`de geçen Cem Yılmaz ile Yımaz Erdaoğan`ın rol aldığı The Water Diviner filminin fragmanı yayınlandı.

Magazin 1.10.2014 18:01:07 0
MERAKLA BEKLENEN FİLMİN FRAGMANI YAYINLANDI

Çekimlerinin bir kısmı Türkiye`de geçen Cem Yılmaz ile Yımaz Erdaoğan`ın rol aldığı The Water Diviner filminin merakla beklenen  fragmanı yayınlandı.

Russell Crowe`un bir bölümünü Türkiye’de çektiği filmde Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Mert Fırat üç Türk subayı canlandırdı.
Çanakkale Savaşı`nda kaybolan üç oğlunu aramak için Türkiye`ye gelen Avustralyalı bir babanın öyküsünü anlatan film, ülkemizde 26 Aralık 2014 tarihinde vizyona girecek.
The Water Diviner’da James Bond serisinin “Ouantum of Solace” filmiyle tanınan Olga Kurylenko da rol aldı.
The Water Diviner filmi için Türkiye’ye gelen Russel Crowe’un merakla beklenen filminin fragmanı yayınlandı.
Çekimlerinin bir kısmı Çanakkale’de gerçekleşen filmde Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz gibi isimlerin de yer alması da Türkiye’deki sinemaseverlerin filme olan ilgisini daha da yükseltti.
Yönetmenliğini ünlü oyuncu Russell Crowe’un üstlendiği filmin senaryosu ise Andrew Anastasios ve Andrew Knight ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda Crowe’un yanı sıra Olga Kurylenko ve Türk oyuncular Cem Yılmaz, Yılmaz Erdogan da yer alıyor

Filmde , Russell Crowe , Cem Yılmaz , Yılmaz Erdoğan , Olga Kurylenko , Jai Courtney yer aldığı filmde konu olarak: Avustralyalı bir babanın Çanakkale Savaşı’nda kaybolan iki oğlunu aramak için 1919’da Türkiye’ye gelişi anlatılıyor. Russell Crowe`un yönettiği filmin çekimleri Çanakkale ve İstanbul`un değişik mekanlarında gerçekleştiriliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75