Menteşe İlçesi Bağyaka Mahallesinde Huzur Toplantısı Yapıldı

Menteşe İlçesi `ne bağlı mahallelerde gerçekleştirilen huzur toplantılarının sonuncusu Bağyaka Mahallesinde gerçekleştirilirken, vatandaşlar düzenlenen toplantıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Polisiye Haberler 28.08.2019 09:18:11 0
Menteşe İlçesi Bağyaka Mahallesinde Huzur Toplantısı Yapıldı

Menteşe İlçesi 'ne bağlı mahallelerde gerçekleştirilen huzur toplantılarının sonuncusu Bağyaka Mahallesinde gerçekleştirilirken, vatandaşlar düzenlenen toplantıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Muğla’nın Menteşe İlçesi’ne bağlı mahallelerde yapılan ve  halkın devlet yetkililerine isteklerini ve sorunlarını ilettiği Kent Güvenliği ve Huzur Toplantılarının aralıksız olarak gerçekleştirilmesine devam ediliyor. Her ay Menteşe İlçesi 'ne bağlı farklı bir mahallede gerçekleştirilen toplantıların 2018 yılı içerisinde 12 farklı mahallede 12 defa gerçekleştirildiği öğrenildi. Aynı şekilde Kent Güvenliği ve Huzur Toplantılarının 2019 yılında ise 8 farklı mahallede 8  defa gerçekleştirildiği öğrenildi.

 

2019 Yılı içerisinde Menteşe İlçesinde Kent Güvenliği ve Huzur Toplantılarının 8. si Bağyaka Mahallesi 'nde gerçekleştirildi. 351 nüfuslu Menteşe İlçesi 'nin şirin mahallesi Bağyaka 'da  Menteşe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Caner Yıldız 'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve  Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek 'in yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinin temsilcileri, Menteşe Belediyesi hizmet birimlerinin temsilcileri, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü temsilcileri, Menteşe Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü temsilcileri, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü temsilcileri, AYDEM Muğla Bölge Müdürlüğü temsilcileri, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri çevre mahallelerin muhtarları ve Bağyaka Mahallesi sakinleri hazır bulundular.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan  Menteşe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Caner Yıldız vatandaşların dilek ve şikayetlerini tek tek dinleyerek notlarını aldı. Alınan dilek ve şikayetlerle ilgili olarak toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine de söz hakkı veren Yıldız, devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirterek bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

 

Toplantı öncesinde polis ve askerler tarafından mahalle sakini bayanlar karşılanarak katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür edildi. Toplantıda Bağyaka Mahallesi  düğün salonuna ek olarak çeşme ve müştemilatını kendi maddi imkanlarıyla kazandıran  Abdullah Aktaş isimli yardım sever vatandaşa teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/MENTEŞE

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71