M.EMİN DEĞER`DEN ABD`YE SERT TEPKİ

Mardinli İş Adamı ve Türk Irak Dostluk Derneği eski Başkanı Mehmet Emin Değer eski Ekonomi Bakanı Çağlayan`ın ABD`deki davaya dahil edilmesini sert bir dille eleştirerek,ABD `yi Haydutlukla suçladı.

Gündem 9.09.2017 09:43:24 0
M.EMİN DEĞER`DEN ABD`YE  SERT TEPKİ

Mardinli İş Adamı ve Türk Irak Dostluk Derneği eski Başkanı Mehmet Emin Değer eski Ekonomi Bakanı Çağlayan'ın ABD'deki davaya dahil edilmesini   sert bir dille eleştirerek,ABD 'yi Haydutlukla suçladı.

 

Mehmet Emin Değer,Sosyal Medya hesabından yaptığı yazılı açıklamasında  son zamanlarda basına da yansıdığı şekliyle, ABD'de Türkiye'de bazı isimlere yönelik iddianameler hazırlandığının kamuoyuna ve basına yansıdığını hatırlattı.

 

Mehmet Emin Değer açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

''A.B.D haydut devlettır.Hukukla demokrasiyle ilgisisi yok.Eski kovboyculuğu eline geçirdiği güçle oynuyor.Türkiye bakanına bürokratına ve polisine kendi ülkesinde olmayan bir davadan dolayı tutuklama kararı çıkarıyor. Sayın Zafer Çağayan için bu bir beraet senedı olur.Hem de şayet işlediği bir günahı varsa affa mazhar olur.

 

Türkiye bağımsız bir ülke olarak iranla yapila ticareti doğru buluyor Türkiye Halk bankasının ve Bakanlarımızın eylemini onaylıyor ve destekliyorum.Vikiliks belgelerine girmiş ve ABD'yi tehdit ettiğimi söyleyen ABD  elçilik mensuplarına, FETÖ terör örgütüne açıktan mücadele eden bir aile olarak on senedir bir takım zarar vermelerine rağmen mücadeleye devam edeceğimizi buradan ilan ediyorum.''Açıklamasında bulundu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34