MELTEM MİRALOĞLU,:``OYUNCULUK,YAŞAMA TUTKUM``

Türk Sinema ve Tv Oyuncularınan Meltem Miraloğlu,Oyunculuk Kariyerinde önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Gündem 31.12.2013 09:03:57 0
MELTEM MİRALOĞLU,:``OYUNCULUK,YAŞAMA TUTKUM``

13 Ocak 1987 yılında Diyarbakırda dünyaya gelen Meltem Miraloğlu genç görünün yüzü 15-18 yaşındaki gençleri anımsatıyor. 1.70 boyunda olan başarılı oyuncunun ailesi Diyarbakırdan İstanbula iş imkanı olmadığı için geçimsizlik nedeniyle İstanbula gelmiş. ATV ekranlarında yayınlanan yılın en iyi drama ödülüne layık görülen Hayat Devam Ediyor dizisinde Hayat Bakırcı rolüyle seyircinin önüne  çıkmış ve çok beğenilmişti.Oyuncu dizideki karakterine uzak olmadığını söylüyor.Annesi ve babası Mardinli olan başarılı oyuncu Diyarbakırda doğmuş 2 yaşında İstanbula gelmiştir.Başarılı oyuncu küçüklükten beri oyuncu olmak istediğini söylüyor. Hikaye ve yönetmenliğinin Mahsun Kırmızıgülün çektiği Hayat Devam Ediyor dizisinde oynayan Meltem Miroğlu Müjdat Gezen güzel sanatlar  akademisi mezunu.

Hayat Devam Ediyor dzisinde oynadığı rolü ile Milyonların gönlünde Taht kuran Sanatçı Meltem Miraloğlu Bugünlerde Shov Tv`de Cumartesi Günlerinin Fenomeni haline Gelen ``Adını Kalbime Yazdım``Dizisinde oynadığı Dicle Karaekteri ile de İzleyicilerden tam not aldı.

Show TV’de cumartesi akşamları ekrana gelen ‘Adını Kalbime Yazdım’ dizisinde Dicle’yi canlandıran genç oyuncu Meltem Miraloğlu, genç yaşında birçok başarıyı yakalamış bir isim. Avrupa Gazeteciler Derneği’nden 2012 yılının en iyi kadın oyuncusu ödülünü kazanan Miraloğlu, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Kısa-ca Film Festivali’nden RTS Bölümü Özel Ödülü’ne de hak kazandı. 3. Antalya TV Ödülleri’nde yılın en iyi kadın oyuncusu ödülüne aday gösterilen Miraloğlu’nun hedefinde Frida Kahlo’yu ve savaşçı bir kadın rolünü canlandırmak var.

Oyunculukta önemli başarılar yakalayan Meltem Miroğlu,Oynadığı Her Rölün üstesinden gelebilen  bir sanatçı,Yakaladığı başarılarla Oyunculuğunun zirvesine emin adımlarla yürüyor.Sanatçı Bir yandan Dizi ve Film Çekimleri diğer yandan da çok sevdiği Tiyatro ile de Uğraşıyor.Tiyatro 0.2`de oynayan Meltem Miraloğlu,Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi  Bölümünde Eğitimini sürdürüyor.


HABER:ABDULLAH ORTAÇ


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,6%-0,49
  • DOLAR

    32,17% -0,09
  • EURO

    34,63% -0,49
  • GRAM ALTIN

    2437,70% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3945,09% 0,00