MELİK GÖKÇEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!

CHP Ankara Milletvekili Levent GÖK, yaptığı yazılı açıklamada; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaklaşık iki haftadır Nato Yolu EGO otobüslerinin güzergâhını değiştirerek Tuzluçayır, Şahintepe, Şirintepe ve Ege Mahallesindeki vatandaşla

24.06.2014 12:50:58 0
MELİK GÖKÇEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!

CHP Ankara Milletvekili Levent GÖK, yaptığı yazılı açıklamada; “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yaklaşık iki haftadır Nato Yolu EGO otobüslerinin güzergâhını değiştirerek Tuzluçayır, Şahintepe, Şirintepe ve Ege Mahallesindeki vatandaşları cezalandırmaktadır. Otobüs güzergâhı eski haline getirilmezse en kısa sürede suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

Levent GÖK’ün yazılı açıklaması şöyle:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yaklaşık iki haftadır Nato Yolu EGO otobüslerinin güzergâhını değiştirerek Tuzluçayır, Şahintepe, Şirintepe ve Ege Mahallesindeki vatandaşları cezalandırmaktadır.

 

Belediyelerin görevleri arasında halkın üzerine suç atmak gibi bir görev bulunmamaktadır.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, suç üreterek, uydurduğu suçu halkın üzerine atıp halkı cezalandırmaktadır.

Melih Gökçek, halka ceza kesmekte ve belediye kurullarını infaz memuru gibi çalıştırmaktadır.

Belediyenin böyle bir görevi ve yetkisi yoktur. Melih Gökçek görevini kötüye kullanmaktadır.

Otobüs yakılması olayı ile halkın herhangi bir ilgisi yoktur. Sorumluları yakalayıp, yargılamak devletin başka kurumlarının görevidir.

Melih Gökçek belediye başkanlığı yetkilerini savcı, hâkim ve infaz memuru görevlerini üstlenmek yolunda kullanamaz.

Tuzluçayır, Şahintepe, Şirintepe ve Ege mahallelerinden vatandaşlar günlerdir işkence çekiyorlar.

EGO Otobüsleri için yaptığı güzergâh değişikliği yüzünden binlerce vatandaş işine ve evine geç kalmakta, yaya yürümek veya ikinci bir araca binerek daha çok enerji, zaman ve para harcamak zorunda kalmaktadır.

Belediye, halkın talepleri, eğilimleri, ihtiyaçları doğrultusunda yılların deneyimleriyle biçimlenmiş taşıt araçları işletmeciliğinde halka kin duyarak, halktan intikam almaya kalkışarak halkın aldığı hizmetleri aksatamaz, halkın hizmet almasına zorluk çıkaramaz, engel koyamaz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek görevini kötüye kullanarak suç işlemektedir.

En kısa sürede Tuzluçayır, Şahintepe, Şirintepe ve Ege halkından özür dileyerek otobüs güzergâhını eski haline getirmesini bekliyorum.

Aksi halde Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunacağımı  kamuoyuna saygıyla duyururum.

 

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

   ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49