MELİH GÖKÇEK TWİTTER`DA REKOR PEŞİNDE

Sosyal medya ağı Twitter'i en etkin kullanan siyasetçilerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in takipçi sayısı, 2 milyonu aştı.

25.09.2014 14:54:42 0
MELİH GÖKÇEK TWİTTER`DA REKOR PEŞİNDE

 Sosyal medya ağı Twitter’i en etkin kullanan siyasetçilerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in takipçi sayısı, 2 milyonu aştı.

           Yeni bir rekora imza atan Başkan Gökçek, twitter’daki takipçi sayısının 2 milyona ulaşmasını ise VE TWİTTER`DA 2.000.000`CU TAKİPCİM... HOŞ GELDİN @mahmuut_bal ... TWİT ALEMİNE TEŞEKKÜRLER... GERÇEKTEN GURUR VERİCİ BİR OLAY...” twiti ile duyurdu.

          Twitter’a katıldığı 9 Ocak 2011 tarihinden itibaren attığı twitterle bir fenomen haline gelen Başkan Gökçek, yaptığı açıklamalarla, vatandaşlarla kurduğu diyaloglarla, ülke gündemine ilişkin isabetli değerlendirmeleriyle,  Büyükşehir Belediyesi’nin proje ve hizmetlerini anlatıp Başkentlilerin soru ve sorunlarının anında çözüme kavuşturmasıyla sosyal medya ağının örnek siyasetçisi oldu.

            Sosyal medyayı etkin kullanımı ve takipçileri ile sık sık yemekli toplantılarla bir araya gelerek yüz yüze kurduğu iletişimler ile ünü ülke sınırlarını aşan Başkan Gökçek’e, iki yıl üst üste ABD’nin saygın internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association tarafından “Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

         Yaptığı açıklamalarda twitterın oldukça önemli bir iletişim ağı olduğunu sık sık dile getiren Başkan Gökçek, hizmetlerini, projelerini, görüşlerini paylaştığı, pek çok soruya yanıt verdiği, iddialara açıklık getirdiği “sosyal paylaşım ağı twitter”da takipçi sayısını her geçen gün artırarak 2 milyonu aştı.   

         Yerel yöneticiler arasında twitter’ı en etkin şekilde kullanan belediye başkanı olarak dikkat çeken Başkan Gökçek, kurulan sıcak  ve bilgilendirici diyalogların yanı sıra twitterı hakaret ve küfür etme aracı olarak kullanan bazı takipçilere karşı verdiği mücadele ile de öne çıkıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30