Mehmet Erdem ve Gökhan Tepe Jolly Joker Ankara`da

Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" şarkılarını 12 Eylül`de Jolly Joker Ankara`da söylüyor. Tanrım Dert Vermesin isimli çıkış şarkısı ve keyifli sahne performansıyla Gökhan Tepe, 13 Eylül`de Jolly Joker Ankara sahnesinde

Magazin 8.09.2014 10:27:01 0
Mehmet Erdem ve Gökhan Tepe Jolly Joker Ankara`da

Başkentli Hayranları Mehmet Erdm ve Gökhan Tepe`i 1 Gün ara ile Lolly Joker`de dinleme fırsatını yakalayuacaklar.Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" şarkılarını 12 Eylül`de Jolly Joker Ankara`da söylüyor. Tanrım Dert Vermesin isimli çıkış şarkısı ve keyifli sahne performansıyla Gökhan Tepe, 13 Eylül`de Jolly Joker Ankara sahnesinde dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

  • Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, Tanrım Dert Vermesin isimli çıkış şarkısı ve keyifli sahne performansıyla Gökhan Tepe Jolly Joker`de
  • Başkentli müzikseverler,Sevdikleri sanatçıların  canlı sahne performansına ortak olma şansını yakalayacaklar.

Mehmet Erdem

Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" şarkılarını 12 Eylül`de Jolly Joker Ankara`da söylüyor. 
İkinci solo albümü Hiç Konuşmadan`ı müzikseverlerle buluşturan Mehmet Erdem; "Hakim Bey", "Herkes Aynı Hayatta", "Haydi Gel Gidelim" gibi ilk albümünün sevilen eserlerini de seslendirerek, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli saatler yaşatacak. 

Geçtiğimiz yıl Sony Music etiketiyle yayımladığı "Herkes Aynı Hayatta" albümüyle dinleyicilerle buluşan ve fenomen haline gelen Mehmet Erdem, merakla beklenen yeni albümünün yayımlanmasından hemen önce sözü ve müziği Cihan Güçlü’ye ait olan "Acıyı Sevmek Olur Mu?" isimli çıkış şarkısını radyolar aracılığıyla paylaştı ve kısa sürede büyük beğeni topladı. 

 

Gökhan Tepe

Tanrım Dert Vermesin isimli çıkış şarkısı ve keyifli sahne performansıyla Gökhan Tepe, 13 Eylül`de Jolly Joker Ankara sahnesinde dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 
Son albümü Kendim Gibi`yi Aralık 2012`de dinleyiciyle buluşturan Gökhan Tepe, listelerde üst sıralara yerleşen şarkılarını söyleyecek. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29