MEHMET BEŞİR AYANOĞLU;'AHLAKLI BELEDİYECİLİK İÇİN ADAY OLDUM'

Eski Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu Artuklu Belediye Başkanlığı için ,Aday olduğu Yeniden Refah Partisi Mardin İl başkanlığında, Adaylığı konusunda önemli açıklamarlarda bulundu.

Mardin 13.02.2024 14:26:00 0
MEHMET BEŞİR AYANOĞLU;

Eski Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu Artuklu Belediye Başkanlığı için ,Aday olduğu Yeniden Refah Partisi Mardin İl başkanlığında, Adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

 

Yeniden Refah Partisi Mardin il Başkanı Mahmut ÖZER ile Birlikte Mardin il Başkanlığında Partililere hitaben açıklamalarda bulunan Mehmet Beşir Ayanoğlu şunları söyledi:

‘’Dava Arkadaşlarım, Çok Değerli Hanımefendiler, Beyefendiler,

 

Bu Mutlu günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize, çok teşekkür ediyorum. Çok Büyük Ulvi bir dava için,yola çıkıyoruz. Daha önce de bizim bir siyasi tecrübemiz vardır. Biliyosunuz ben Mardin Belediye Başkanlığı yaptım,2009-2014 döneminde ,dolayısıyla siyaset ile ilgili yerel yönetimler  ile ilgili ,şehrin hafızası ile ilgili ,Siyaseti ile ilgili bilgi birikimi olan bir kardeşinizim.

Bu bilgimizi,Bu  tecrübelerimizi, daha önce de siyaset yaptığımız Yeniden Refah Partimizde bu tecrübelerimizi sizlerle ve Halkımızın hizmetine sunmak üzere be harekete katıldım. Biz bir dava şuuru ile Fehim Adak Abimizin bırakmış olduğu eserler çerçevesinde ,Mardin'e yeniden eserler inça etmek üzere biz bu görevi aldık.

 

Çıktığımız bu yolda Allah bizi mahcup etmesin.Allah bizi Mahsur, Muzaffer ve Muvaffak etsin.Biz Mardin'in Artuklu bölgesinde Ahlaklı Belediyecilik istiyoruz.İnsanlara Hizmet etmeyen, Hizmet üretmeyen ,Günü birlik yaşayan,Rutin hizmetler yapan Belediyeciliğin artık son bulması gerek.

2009-2014 döneminde bu kardeşiniz hizmetlerin yapılması noktasında, Tek tek projeleri takip etti.Şu an geldiğimiz nokta itibariyle Mardin'de Belediyecilik yok Arkadaşlar…Günü birlik ,Rutin,sadece günlük işleri yürüten, Belediyenin kaynaklarını çar çur eden bir belediyecilik anlayışı ile karşı karşıyayız. Kaynakların etkin,zamanında ,yerinde ve insanlara ulaşımı ile ilgili malesef bir tutum,br politika yoktur.

 

Biz Artuklu Halkından şunu istiyoruz..Tecrübe Var,Birikim Var,Yetenek Var,Beceri Var,Bu neden le de Halkımızın desteğini talep ediyoruz.Eğer Artuklu Halkımız bize destek olursa ,Biz ne Rant Belediyeciliği yapacağız,Ne Heykelcilik Belediyeciliği yapacağız. Ne de örgüt belediyeciliği yapacağız ''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19