MEHMET VEJDİ KAHRAMAN`DAN ``1 MAYIS`` MESAJI

Ak Parti Mardin Milletvekil adayı ve Mardin`in sevilen Kanaat Önderlerinden Mehmet Vejdi Kahraman 1 Mayıs nedeniyle yazılı mesaj yayınlayarak:``İşçi ve Emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını tebrik ediyorum.` `Dedi.

1.05.2016 13:20:51 0
MEHMET VEJDİ KAHRAMAN`DAN ``1 MAYIS`` MESAJI

Ak Parti Mardin Milletvekil adayı ve Mardinın sevilen  Kanaat Önderlerinden Mehmet Vejdi Kahraman 1 Mayıs nedeniyle yazılı mesaj yayınlayarak:''İşçi ve Emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını tebrik ediyorum.' 'Dedi. 

Türkiye’nin gücünü çalışan, üreten kesimden aldığını vurgulayan   Kahraman, Türkiye’nin refah düzeyinin üretenler sayesinde yükseldiğini ifade etti. Türkiye’nin refahına hizmet eden emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesinin Ak Partinin temel hedefleri olduğunu belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün dünyanın en büyük 16 ekonomisi arasına girebildiysek bu başarı, fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, tersanelerimizde, tarlalarımızda ve hizmet sektöründe gecesini gündüzüne katarak, alın teri döken çalışanlarımız sayesindedir. Emekçilerimizin beklentilerinin ve taleplerinin karşılanması, sorunlarına çözüm üretilmesi ülkemizdeki huzur ve istikrarın temel unsurlarından biridir. Bu anlayışla çalışma hayatında en ileri standartlara ulaşmak için önemli adımlar atan hükümetimiz, asgari ücreti net bin 300 liraya yükseltmiş, taşeron çalışanlarımıza da verdiği kadro sözünü yerine getirmiştir. Tek sermayesi el emeği, kol ve beyin gücü olan çalışanlarımızın alın terinin kutsallığına olan inançla Emek ve Dayanışma Günü’nü 2009 yılında resmi tatil ilan ettik. Bu anlamlı günün tüm emekçilerin hak ve taleplerinin ele alındığı, gündeme taşındığı bir gün olması temennisiyle, ülkemizin üreten ve paylaşan yüzü, gurur kaynağımız tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04