MEHMET HADİ HAMİDİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

31. Mart 2019 Mahalli seçimlerinde Ak Parti Nusaybin ilçe Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mehmet Hadi Hamidi seçim çalışmalarına jet hızı ile başladı.

15.01.2019 13:18:12 0
MEHMET HADİ HAMİDİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA  HIZLI  BAŞLADI

 

31. Mart 2019 Mahalli seçimlerinde  Ak Parti Nusaybin ilçe Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mehmet Hadi Hamidi seçim çalışmalarına jet hızı ile başladı.

 

Adının açıklanmasının ardından Nusaybin ilçesinde terörden zarar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılan 342 Konutun kura çekiliş törenine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak olan Mehmet Hadi Hamidi daha sonra ise Ak Parti Mardin İl Başkanlığında düzenlenen İlk ilçe Belediye Başkan Adaylarının İstişare ve Yol Haritasının Konuşulduğu Toplantıya Katıldı.

 

Mehmet Hadi Hamidi daha sonra Ak Parti Mardin il Başkanı Faruk Kılıç,Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman ve diğer ilçe Belediye Başkan adayları ile Birlikte  Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa YAMAN'ı Makamında Ziyaret ederek görüştüler.

 

 

Mehmet Hadi  Hamidi Nusaybin  ilçesi  esnaflarını ziyaret ederek  ; esnafla sohbet etti, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Hamidi esnaf ziyaretleri sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da selamlaşarak , hatırlarını sordu.

 

YAKIN İLGİ MUTLU ETTİ

 

Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Mehmet Hadi Hamidi vatandaşlarla , bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Kendine gösterilen yakın ilgi karşısında mutlu olduğunu ifade eden Hamidi, “Nusaybin  esnafı ve halkımızla bir araya gelerek onların derdine, mutluluğuna ortak olmaya çalışıyoruz. Varsa sıkıntıları hep birlikte çözüm yolları buluyoruz.” diye konuştu.

 


Mehmet Hadi Hamidi,31 Mart'a kadar, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını vurguladı. Hamidi, "Cumhurbaşkanımız benim Nusaybin Belediye Başkanlığı için adaylığımı uygun gördüler. Ben de hem Cumhurbaşkanımızın hem de ilçe halkımızın güvenine layık olmak için var gücümle çalışacağım. Biz belediye başkanlığını sadece günü kurtarmak için değil, ilçemizi geleceğe hazırlama vizyonuna talip olmak için istedik. Bu anlamda çalışmalarımızı da buna göre şekillendiriyoruz. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, genel merkezimize, il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Nusaybin ilçesini Mardin'in  en iyi ilçeleri arasına getirmek için canla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Mehmet Hadi Hamidi belediye başkanı olması durumunda katılımcı, sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceklerini ve herkese aynı mesafede olacaklarını vurguladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29