Mehmet Ali Çeçen 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Oldu...

Mardin Aşiti Aşireti Lideri Mehmet Ali Çeçen 27. Dönem Milletvekili seçimi için aday adaylığı başvurusunu AK Parti Genel Merkezi?ne yaptı.

28.04.2018 21:13:39 0
Mehmet Ali Çeçen 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Oldu...

Mardin Aşiti Aşireti Lideri Mehmet Ali Çeçen 27. Dönem Milletvekili seçimi için aday adaylığı başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’ne yaptı.


Çeçen yaptığı küçük açıklamada şu sözlere değindi ;


"Ben ilk defa aday adaylığı başvuru yapıyorum.Mardin ve Mardin Halkı en iyi hizmeti  hak ediyor.Hemşehrilerimin,Mardin'in belli başlı sorunları olduğunu biliyoruz ve bunların çözümü içn şuan da dahil olmak üzere ve ileri ki zamanlar da da elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim.Mardin'in sorunlarını çözmek ve Mardin'i kalkındırmak için çalışacağım.Mardin'i daha iyi yaşanabilir bir il yapmak istiyoruz.Mardin'e hizmet etmekten büyük bir şeref duyuyorum.Şimdiden Mardin Halkına Teşekkürlerimi sunuyorum..."dedi.

 

Mehmet Ali Çeçen Kimdir?


1.12.1979 Mardin Kızıltepe ilçesi doğumlu olan Aşiti Aşireti Lideri AŞT Petrol Ltd.şti. kurucusu İş adamı  Mehmet Ali ÇEÇEN ;
2 Dönem seçilerek Büyükdere Mahallesi muhtarlığı görevini yürütmüştür. En büyük bilgi ve tecrübeyi öncelikle Merhum Babası Aşiti Reisi H.Hıdır ÇEÇEN ile Türkiye geneli hayatta olan 3 Senatörden biri olan amcası Mardin Eski Senatörü olan Cemil ÇEÇAN’dan aldığı siyasi tecrübe bilgilerle büyümüştür.


 ÇEÇEN 2009 Yılında Yerel Seçimlerde Ak partiye Karşı 5 Bağımsız Aday ve Hadep’e karşı kardeşini Ak Parti İl genel meclis üyesi adayı yapıp o dönemde çok zor olmasına karşı Kızıltepe ve köylerinden 16.500 oy almıştır.


 ÇEÇEN sadece siyasi olarak değil bir çok sivil toplum kuruluşlarında görevler üstlenerek hemşehrilerine hizmet etmektedir. Bunlardan bazıları;


-Ankara’da Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Yönetim Kurul Üyesi
-Mardin Genç İş Adamları Derneği Üyesi
- Mardin Birlik Vakıfı Yönetim Kurulu Üyesi
 Çeçen Mardin’de kurucusu olduğu ÇEAK Taşımacılık Şirketi ve AŞT Ldt.Şirketi ile bir çok hemşehrisine iş istihdamı sağlamış güvenilen bir iş adamıdır.


Mardin’in geleceği için büyük bir şans olan Mehmet Ali ÇEÇEN 24 Haziran 2018 seçimleri için AK Parti Aday Adayı olarak tüm hemşehrilerine ve doğduğu topraklara hizmet sevdasındadır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:

BEDİRHAN DİNÇEL

İSMAİL DİNÇEL


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07