MEHDİ EKER MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİNİN KONUĞU OLDU

MARMARA Mardinliler Derneği ve Ak Parti Gençlik Kollarının işbirliğiyle,Esenlerde düzenlenen Programın onur konuğu olan ;Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi EKER,Partili Cumhurbaşkanı Sistemini konuklara anlattı.

3.04.2017 17:53:55 0
MEHDİ EKER MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİNİN  KONUĞU OLDU

MARMARA Mardinliler Derneği ve Ak Parti Gençlik Kollarının işbirliğiyle,Esenlerde düzenlenen Programın onur konuğu olan ;Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi EKER,Partili Cumhurbaşkanı Sistemini konuklara anlattı.

 

 

MARMARA Mardinliler Derneği ve Ak Parti Gençlik Kollarının işbirliğiyle Organize edilen toplantıya Ak Parti  İstanbul Milletvekili Markar ESAYAN, 23.Dönem Mardin Milletvekili  Doç.Dr.Cüneyt YÜKSEL, Ak Parti 26.Dönem Şırnak Milletvekili Adayı Ve Kanaat Önderi Seyhan Akı,24.Dönem Mardin Milletvekili Adayı Av. Abdullah Düzgün ,Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Veysi Akay,Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,, Esenler Ak parti ilçe başkanı Gökhan Taran,Ak Parti Esenler Gençlik KOLLARI başkanı Ahmet Kılıç,Midyat Ak Parti Meclis üyesi Ve Alika Aşiretinin  genç Veliahtı Kanaat önderi Ayhan Aslan,Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Öz ,Ak Parti Zeytinburnu Belediyesi Daimi Meclis Üyesi ve Midyat İş Adamları Derneği Başkanı Hakim Kaya,Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Mehmet Şirin Çelik,
  İlçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç,Beyoğlu ilçe yönetim kurulu üyesi Mahsum Öz,İstanbul Mardinliler Derneği başkanı Kemal Dündar,Seyyid Sego Dernek başkanı Seyyid Hazni ÇİÇEK,Nusaybinliler Dernek başkanı Enver Eminoğlu ve  Vatan ilmi araştırmalar derneği başkanı ilahiyatçı Yazar Coşkun Şahin ve İlahiyatçı Yazar Hıdır Kartal katıldı.

 

Abdullah Kartal Ve Vatan ilmi araştırmalar Derneği Kaside grubunun Kuran tilaveti ile başlayan Programa yoğun katılım oldu.

 

Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Fuat Bodur  yaptığı açıklamada Kedndisi ve Yönetim kurulu  adına düzenlenen programa ilgi gösteren tüm konuklara Can-i gönülden sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34