MEHDİ EKER MARDİNLİLER DERNEĞİNİN AY`IN KONUĞU OLDU

İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneğinin her ay geleneksel olarak düzenlediği ?Ayın Konuğu? programında bu ay AK Parti İstanbul Milletvekili ve Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker konuk oldu.

29.12.2016 15:24:08 0
MEHDİ EKER MARDİNLİLER DERNEĞİNİN AY`IN KONUĞU OLDU

İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneğinin her ay geleneksel olarak düzenlediği “Ayın Konuğu” programında bu ay AK Parti İstanbul Milletvekili ve Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker konuk oldu.

 

Bahçelievler Mardinliler Derneğinin  her ay geleneksel hale getirdiği “Ayın Konuğu” başlıklı program dâhilinde önemli katılımcıları dernek binasında ağırlıyor. Her ay bir konuk alarak Mardinlilerle önemli buluşmaya öncülük eden ve  Dernek  Başkanı Ahmet  Fuat Bodur amacının Mardin’i ve Mardinlilerin tanıtımına katkı sunmak  ve İstanbul'da yaşayan Mardinlileri buluşturan projeler geliştirdiklerini  belirtti

 

İstanbul Milletvekili ve AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker Mardinliler Dernek binasında kendisini karşılayan STK temsilcilerine ve Mardinli İş adamlarına teşekkür etti. Ülkenin üzerinde dönen oyunların devam ettiğini, hem içerde hem de dışarıda önemli mücadelenin sürdüğünü anlatan Mehdi Eker, “Biz birlikte güçlüyüz, aslında araştırsanız bunun dünyada eşi benzeri yoktur. Dünya bunu çok iyi biliyor. Bizleri bölmek ve parçalamak için yüzlerce plan ve proje uyguluyorlar, bizleri biri birimizden koparamıyorlar, Allah’da bunlara fırsat vermeyecek inşallah. 15 Temmuz’un izleri halen silinmedi, silinmeyecek de, ama biz yine bildiğimiz yoldan devam edeceğiz ve proje çalışmalarımızı sürdüreceğiz, ülkenin kalkınması için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Programa katılann İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Ak Parti Bahçelievler İlçe başkanı Av.Zülküf Türkoğlu, 24.Dönem Milletvekili Cuma İçten, 24.Dönem Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel,Hukukçular Birliği Başkanı Mustafa Kuran, Mardin Dernekleri Federasyon Genel Başkanı İbrahim Biter, Yaşama Dokunanlar Platformu, Şanlıurfalılar Derneği, Diyarbakır Vakfı, Elazığlılar Federasyonu, Batmanlılar Derneği, Viranşehirliler Derneği, Siirt Vakfı, Van Federasyonu, Gaziantepliler Derneği, Malatyalılar Derneği, Trabzonlular Derneği, Rize Derneği, Kabala Derneği, Keferze Derneği, Şefkat Derneği, Mardinliler İş Adamları Derneği, Eğitimci-Yazar Maksut Konyar ve meclis üyeleri “Ayın Konuğu” programına iştirak ettiler. Başkan Fuat Bodur tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek katılımcılara Çiğköfte ve ayran ikramında bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49