MED CEZİR`DE 4. BÖLÜM HEYECANI BUGÜN STAR`DA

Medcezir'in önceki gün yayınlanan fragmanı heyecanı doruğa taşıdı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Yaman kendisini beklemediği bir aşk çıkmazının içinde bulacak.

Turizm 3.10.2013 08:30:38 0
MED CEZİR`DE 4. BÖLÜM HEYECANI  BUGÜN STAR`DA

Medcezir’in önceki gün yayınlanan fragmanı heyecanı doruğa taşıdı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Yaman kendisini beklemediği bir aşk çıkmazının içinde bulacak.

Dizide Eylül; Mira’ya Yaman’dan hoşlandığını söyleyecek. Yaman’a olan ilgisini herkesten saklayan Mira hiç beklemediği bu gelişmeyle sarsılsa da üzüntüsünü en yakın arkadaşına bile itiraf edemeyecek. Eylül’ün kendisine yakınlaşma çabalarını farkeden Yaman’ın; Mert’in uzun yıllardır aşık olduğu Eylül’e nasıl cevap vereceği merak konusu olacak. Yaman’ın Mira ile yakınlaşmalarından rahatsız olan Orkun ise bu bölümde Yaman’ı uzaklaştırmak için yeni bir plan yapacak.

“Hayatlarına bomba gibi düşen” Yaman’ı ilk gördüğü an, onun farklı olduğunu hisseden Mira, yeni bölümde Yaman’ın dünyasına bir adım daha atarak ekran başındaki izleyenleri büyüleyecek. 

Medcezir 4. Bölüm Özeti:

Annesi, Yaman’ın hayatından çıkmayı tercih eder. Giderken peşinden gelmesin diye Yaman’ın yolunu Hasan ile kapatır. Yaman bundan sonra yoluna tek başına devam edecektir. Bu vedalaşmaya tanık olan Ender, Yaman’ın yaşadığı trajediye tepkisiz kalmaz. Ona hissettirmeden sahiplenmeye karar verir. Yaman’ın bir süre daha kalması için, mesafesini de koruyarak, olanak sağlar. Yaman, Orkun’la birlikte yanan örnek evin onarımında çalışacaktır. Aynı zamanda Asım Şekip Kaya Üniversitesi’nin de sınavlarına hazırlanacaktır. Yalnız Ender’in bu evde kalabilmesi için tek şartı Yaman’ın hiçbir şekilde bir olaya karışmamasıdır. Bu konuda Selim de karısını destekler.

Yaman için Orkun’la örnek evde çalışırken geçirdiği günler çok zor geçecektir. Orkun, Yaman’ın sınırlarını zorlamak için onu sürekli tahrik eder.

Öte yandan Mira’nın panayır gecesi Nevin’i korumak için şarkı söylemesi, Mira ile Yaman arasında yeni bir dönem başlatır. Yaman ilk kez Mira’nın kendisine doğru attığı adımı karşılıksız bırakmaz. Bir araya geldiklerinde aralarındaki duvarı aşarak gerçek bir iletişim kurarlar.

Yayın Günü: 4 Ekim Cuma
Yayın Saati: 20.00

Medcezir’in izleyiciyle buluşmasının ardından dünyanın en önemli sinema ve televizyon dergilerinden olan ‘’Variety’’ ve ‘’Hollywood Reporter’’ da The O.C dizisinin Türk uyarlamasının yayına başladığını duyurdu. Haberde; Warner Bros. yapım şirketinin Yaratıcı Ekibi Başkan Yardımcısı Andrew Zein’ın açıklaması da yer aldı : ‘’ The O.C’nin Türkiye uyarlamasında Ay Yapım ve Star TV ile çalıştığımız için çok mutluyuz. Böylesine ikon haline gelmiş bir projeye mükemmel bir uyarlama yapılmış. Günümüzde dizi standartları çok yüksek, Medcezir de çok çarpıcı ve gözalıcı bir yapım olmuş”  ifadelerine yer verildi.
 
İnternet sayfalarının yanı sıra Twitter hesaplarında da Medcezir dizisinden bahseden Variety, Hollywood Reporter ve Cosmopolitan dergilerinin binlerce takipçisi Medcezir dizisinin fragmanını izledikten sonra dizi hakkında yorumlar yaptılar. Medcezir’i İngilizce altyazıyla seyretmek istediklerini belirten takipçilerin yorumlarından bazıları şöyle:

Antoinette Garcia: Aman Tanrım! Luke’un (Orkun) Türk versiyonunun ‘’Aramıza hoş geldin leş’’ demesini duymak için sabırsızlanıyorum. Altyazısı olmadığından tanıtımı tam anlayamadım fakat geleceği parlak görünüyor! The O.C benim için hala en iyi gençlik dizisi. Çok heyecanlıyım!                                                                                                                           
Kat: Çok güzel görünüyor. Bunu burada alt yazısıyla izlemek isterim.                                      
Merisa: Bunun olduğuna inanamıyorum. En sevdiğim dizi. Umarım diziyi online olarak İngilizce altyazılı izleyebiliriz!                                                                                                           
Brian Wedin: Bu çok iyi. Tüm zamanların en sevdiğim dizisinin böyle uluslararası bir şöhrete kavuşması ve ilgi görmesine çok sevindim.



‘’Medcezir’’yeni bölümüyle 4 Ekim Cuma günü saat 20:00’da Star TV’de…


ARTUKLU HABER-MAGAZİN SERVİSİ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04