MAZIDAĞI?DA GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER MARDİN`DE MİSAFİR EDİLDİ

??Değerimiz Öğretmenimiz?? adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenler hafta sonları bir günlüğüne Mardin?de misafir edildiği ??Misafirimiz Öğretmenimiz?? projesi kapsamında Mazıdağı?dan gelen Aday Öğretmenler Mardin il milli eğim müdürlüğü ta

Mardin 17.03.2019 13:37:12 0
MAZIDAĞI?DA GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER MARDİN`DE  MİSAFİR EDİLDİ

‘’Değerimiz Öğretmenimiz’’ adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan  öğretmenler hafta sonları bir günlüğüne Mardin’de misafir edildiği  ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında Mazıdağı’dan gelen Aday Öğretmenler Mardin il milli eğim müdürlüğü tarafından Mardin'de misafir edildi.

 


’Değerimiz Öğretmenimiz’’ adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan  öğretmenlerimizi hafta sonları bir günlüğüne Mardin’de misafir ettiğimiz ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında Mazıdağı’dan gelen Aday Öğretmenlerimiz, Sakızlı Ortaokulu, Derecik İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Yetkinler İlkokulu, Balpınar İlkokulu, Kemerli Ortaokulu, Balpınar Ortaokulu Atlıca İlkokulu, Kocatepe İlkokulu, Dark Sürücü Çağdaş Yaşam  Ortaokulu, Alankuş İlkokulu, Mazıdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve  Alankuş  İlkokulu’nda görev yapan 14 aday öğretmen   Mardin'de misafir edildi.

 

Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI Mazıdağı’da görev yapan aday öğretmenler le Artuklu Öğretmenevi’nde kahvaltıda bir araya geldi. SARI, kahvaltının ardından öğretmenlere Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN’ın hediyelerini takdim etti.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Yakup SARI yapılan güzel çalışmalar için öğretmenlere teşekkür belgesi verdi. Öğretmenlerimiz kahvaltının ardından Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04