MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA AK PARTİ SİNCAN DAMGASINI VURDU

Ak Parti Ankara İl Danışma Meclisi toplantısında Sincan rüzgarı esti. Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı bir ayda kazandığı 3 bin 350 yeni üye ile birinci seçildi.

7.06.2016 11:56:47 0
MAYIS AYI   DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA AK PARTİ SİNCAN DAMGASINI VURDU

Ak Parti Ankara İl Danışma Meclisi toplantısında Sincan rüzgarı esti. Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı bir ayda kazandığı 3 bin 350 yeni üye ile birinci seçildi.

Ak Parti Ankara İl Teşkilatının Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Milletvekilleri Yalçın Akdoğan, Cemil Çiçek, Emrullah İşler, Ahmet Gündoğdu, Ahmet İyimaya, Jülide Sarıeroğlu, Murat Alparslan ile tüm ilçe teşkilatları ve belediye başkanları katıldı. Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’nın açış konuşması ile başlayan toplantıda milletvekilleri adına Yalçın Akdoğan konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu konuşmasında, Türkiye’nin Ak Parti’ye olan ihtiyacının önemi üzerinde durdu. Soylu, Ak Parti’nin kısa vadeli değil 50 yıllık, 100 yıllık hedefler koyduğunu ve bu hedeflere ulaşmak amacıyla mahalle komisyonlarından Başbakana kadar tüm teşkilatın canla başla çalıştığını söyledi. Soylu’nun konuşması sırasında salonda coşku hat safhaya ulaştı.

Tüm Ankara teşkilatlarının katıldığı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısında İl Teşkilat Başkanı Mümin Altunışık, teşkilatın performansını değerlendirdi. Üyelik değerlendirmesinde mayıs ayında 3 bin 350 yeni üye yapan Ak Parti Sincan Teşkilatı hem sayı hem de oran bazında Ankara teşkilatları arasında birinci oldu. İki birincilik elde eden Sincan teşkilatının ödüllerini teşkilatı adına Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Av. Fatih Omaç aldı. Omaç’a hediyelerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Eski Başkanı Cemil Çiçek ve İl Başkanı Nedim Yamalı birlikte verdi.

Sincan ilçe teşkilatının son bir buçuk yılda 24 bin üye yaparak üstün performans gösterdiğini söyleyen Mümin Altunışık, Sincan teşkilatına teşekkür etti. 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78