MARTOD`TAN ANLAMLI SPONSORLUK!

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD)?`un Konaklama sponsorluğunu üstlendiği Organizasyon ile Mardinspor Futbol takımında 1980-1993 yılları arasında oynamış Efsane Futbolcular Mardin`de ağırlandı.

Mardin 27.03.2017 23:58:19 0
MARTOD`TAN ANLAMLI SPONSORLUK!


Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD)?'un Konaklama sponsorluğunu üstlendiği Organizasyon ile Mardinspor Futbol takımında 1980-1993 yılları arasında oynamış Efsane Futbılcular Mardin'de ağırlandı.

 

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD)?'un Konaklama sponsorluğunu üstlendiği Organizasyon ile ilgili Artuklu Haber'e açıklama yapan ?Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) ?Başkanı Özgür Azad Gürgör Eski Mardinspor oyuncularından ?A. Kadir ?Akmar?'ın kendisini arayarak Eski Mardinspor Efsane Futbolcularından;

''Halit Önsen,?Halil Agan,Mehmet Çardak,Murat Aslanyavrusu,Aydın Perihanoğlu,Bülent Gemici,Necdet Fırat,Eyüp Arın,Ahmet Türk,Kemal Oyuntur,Murat Ünal,Mustafa Gider,İzzet Akpınar,Hasan Özbek,Fırat Çetinkaya,Nail Toker,Mehmet Kurt,Ali Jop,Sadun Gemici,Sinan Alçoğay,Hadi Çomktekin,Suphi Gül,Yaşar Şen,Murtaza Işıktekiner,Mehmetcan Ayebe,Seyithan Özdaş,Memet Beşir Çamurdaş,Metincan Yücesoy''İsimli Futbolcuları Mardin'e davet ederek Bİr gösteri maçı düzenleyeceklerini ve 2 gün Mardin'de ağırlayacaklarını belirterek,Martod olarak Konaklama sponsoru olmamız yönünde talepte bulununca hiç tereddüt etmeden kabul ettik.


26 Mart Pazar Günü saat 12.00'de Mardinspor-Van Başkalespor Maçı öncesi Mardin 21 Kasım şehir Stadında yıllar sonra forma Giyerek sahaya çıkan Efsane Mardinspor oyuncularına yoğun ilgi gösteren Mardinspor Taraftarları Efsane Futbolcuları bağrına basarak dakikalarca alkışladı.

Gösteri Maçını ve Mardinspor-Van Başkalespor karşılaşmasını izlemek üzere Stadyuma gelen Mardin Valisi Mustafa Yaman'a da taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

?Gösteri maçında yıllar sonra yeniden forma giyerek sahaya Çıkan Efsane Mardinspor Futbolcuları taraftarların gösterdiği yoğun ilgiden ?etkilenerek duygu dolu anlar yaşadı.Yıllar sonra top oynamanın heyecanını yaşayan Efsane Mardinspor Futbolcuları,Küllerinden yeniden doğmakta olan Mardinspor'a da başarılar diyerek yeniden eski günlerine dönmesini umut ettiklerini söylediler.
 

Organizasyonun  Konaklama Sponsorluğunu üstlenen MARTOD Başkanı Özgür Azad Gürgör'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek Plaket ve İsmi yazılı 47 Numaralı Forma hediye eden Efsane Mardinspor Futbolcuları,Organizasyonu düzenleyen ve yıllar sonra kendilerine bu hayecanı yaşatan  Herkese de teşekkür ettiler.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
ÖZEL HABER

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00