MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR`DEN ``24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ``MESAJI

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör,24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Mardin 23.11.2016 23:27:47 0
MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR`DEN ``24 KASIM  ÖĞRETMENLER GÜNÜ``MESAJI

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör,24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınlayarak başta Eşi olmak üzrere  tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

 

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı açıklama yayınlayan Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD)   Başkanı Özgür Azad Gürgör Başta Eşi olmak üzere tüm öğretmenlere minnet borçlarını olduklarını vurguladı.Gürgör , “Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır’ dedi.

 

TÜM MESLEKLERİ ÖĞRETMENLER ŞEKİLLENDİRİR

 

Türkiye’nin, öğretmenleri sayesinde geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken,Başkan Gürgör  , şunları söyledi ,: ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları öğretmenlerin  elinde şekillenmektedir. 

 

 Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun”Dedi.

 

Başkan Gürgör;“Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum ''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04