MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR:``2018 YILI MARDİN İÇİN TURİZM`DE REKOR YILI OLACAK

Türkiye?nin dört bir yanından ve dünyadan turizmcileri buluşturan EMITT Fuarı?nda stant açan Mardin Valiliği , DİKA Organizasyonu ile Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Stantları ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Mardin 26.01.2018 14:40:32 0
MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR:``2018 YILI MARDİN İÇİN TURİZM`DE  REKOR YILI OLACAK

 

Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyadan turizmcileri buluşturan EMITT Fuarı’nda stant açan  Mardin Valiliği , DİKA  Organizasyonu ile Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD)  Stantları ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

 

Dünyanın ve Türkiye’nin önemli fuarlarından Doğu Akdeniz ve Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)  dün ziyaretçilere kapılarını açtı. Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyadan turizmcileri buluşturan, dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen EMITT’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu.  

 

Emıtt Fuarına Mardin'in Türkiye Yüzyıllık Markalar Listesine Giren Markası olan ''DAVUT SELİM'' Firması da 12.Hol'de açtığı standında ziyaretçilerin akınına uğradı.Emıtt furaına katılarak ürün gamını ziyaretçilere  tattıran ve Mardin'in tanıtımına önemli  katkı sağlayan   DAVUT SELİM Firmasına Mardin Turizmcileri Adına;MARTOD Başkanı  Özgür Azad Gürgör Davut Selim firmasını tebrik ederek  Davut AYLA'ya  DİKA  genel sekreteri Yılmaz Altındağ ile birlikte  Plaket verdi.

 

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör Artuklu Haber'e yaptığı özel açıklamada , ziyaretçilere Mardin ile ilgili bilgi   verdiklerini söyleyerek, “Mardin  Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) olarak EMITT fuarında yerimizi almış bulunmaktayız. Biz de Mardin'in bir turizm paydaşı olarak yer alıyoruz. Mardin  Turizm ve Otelciler Derneği  standına Bu yıl önemli ölçüde ziyaretçi beklemekteyiz. Mardin Valiliği,DİKA'nın önemli tanıtım desteği verdiğini harrlatan başkan Gürgöriziyaretçilerin yoğun ilgisinden dolayı çok sevindik.2018 Yılı turizmde Mardin yılı  olacğını belirten Başkan Gürgör,Mardin'in yeniden güvenli hale gelmesinin ve  sağlanan güvenlik ortamının Mardin'i tercih edilen turizm destinasyonarı arasında öne çıkardığını kaydetti.Yeni yılda da umutluyuz. Şu anda bazı odalarımız kültür turizmi için mart ayında gelecek misafirlerimize satılmış durumda. Daha da iyi olacağını temenni ediyoruz.  Bütün misafirlerimizi Güneydoğu'nun güzel şehri Mardin'e bekliyoruz."dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00