MARTİD BAŞKANI PAŞAOĞLU ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR'I ZİYARET ETTİ

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği (MARTİD) Başkanı Aslan Paşaoğlu başkanlığındaki heyet Artuklu Üniversitesi Rektörü,Prof.Dr.İbrahim Özcoşar'ı makamında ziyaret etti.

19.08.2022 20:34:00 0
MARTİD BAŞKANI PAŞAOĞLU  ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği (MARTİD) Başkanı Aslan Paşaoğlu başkanlığındaki heyet Artuklu Üniversitesi Rektörü,Prof.Dr.İbrahim Özcoşar'ı makamında ziyaret etti. 

 

Mardin'de yeni kurulan Mardin Turizm İşletmeleri Derneği (MARTİD) Geçtiğimiz günlerde olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek Başkanlığa Aslan Paşaoğlu getirilmişti.Başkan Aslan Paşaoğlu başkanlığında Yönetim Kurulu Üylerinden oluşan heyet,Artuklu Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof.Dr.İbrahim Özcoşar ile bir süre görüştü.

 

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan Mardin Turizm İşletmeleri Derneği (MARTİD)Başkanı Aslan Paşaoğlu şunları söyledi;

 

''Mardin Turizm İşletmeleri Derneği yönetim kurulu üyeleri olarak Mardin Artuklu Üniversitesi rektörü Sayın İbrahim Özcoşar beyefendiye  nezaket ziyaretinde bulunduk. Göstermiş olduğu ilgi için teşekkür edip başarılar diledik. Her zaman turizmcilerin yanında olup gereken desteği yapacaklarını dile getirdi. İşbirliği ile taleplerimizi belirttik. Turizm işletmeleri çalışanlarının eğitilmesi konusunda destek, esnafın bilinçlendirilmesi için çalıştay oluşturulması, turizme gönül vermiş öğrencilerin işletmelerle buluşturulması, turizm rehberi desteği ile birlikte yeni rota ve gezi güzergahlarının belirlenerek harita ve broşür hale getirilmesi konusunda işletmelere destek verilmesi üniversite ve turizm aktörleri arasında dayanışma ve işbirliğinin sürdürülmesi, derneğimize Turizm ve Rehberlik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Fakültelerinden uygun görülen yöneticilerden derneğimize üye olmaları, Artuklu Üniversitesi öğrencilerine üyemiz işletmelerinden indirimli faydalanmaları, panel konferanslar için salonların kullanımı desteğini rica ettik.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19