MARSEV 17.MÜTEVELLİ KURULU TOPLANTISI ANKARA`DA GERÇEKLEŞTİ

Mardin Eğitim Vakfı`nın (MARSEV) mütevelli kurulu Ankara Mardin Kültür Evi`nde toplandı.

25.11.2018 19:29:48 0
MARSEV 17.MÜTEVELLİ KURULU TOPLANTISI ANKARA`DA GERÇEKLEŞTİ

Mardin Eğitim Vakfı'nın (MARSEV) mütevelli kurulu Ankara Mardin Kültür Evi'nde toplandı.

 

Mar-sev 'in 2018 yılı hizmet programı ile bütçe plasman planını görüşerek onaylamak,vakfın faaliyetleri hakkında son gelişmeleri sunmak ve gelecek faaliyetler konusunda katılımcıların fikir ve görüşlerini almak amacıyla 24 Kasım Cumartesi günü saat 14.30 da Ankara Mardin Kültür Evi binasında olağan 17.Mütevelli kurulu toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya Marev Ankara Şube Başkanı Eski  Ulaştırma Bakanlarından İbrahim Aysoy,MARSEV  Başkanı Eski Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kenan Nehrozoğlu,MARSEV  Genel Sekreteri Yavuz Ölçen,Sümerholding Eski Genel Müdürü(emekli)Sezai Ensari,Mardinli İş adamlarından ,Necati Yağcı,Mehmet Emin Değer,Burhan Cuma ,Halil Aslan, İstanbul MAREV Genel Başkanı Haluk Eldem,Kurucular kurulu üyeleri ,Avukat Cemal Artık ve Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri  Şahin Arpağ ile  Ankara'da yaşayan Mardinliler katıldı.

 

MARSEV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Nehrozoğlu, yaptığı konuşmada kuruluşundan bu yana MARSEV Vakfının çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi vererek, yapılan çalışmalar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

 

-Başkanlık Divanının Oluşturulması ve Yetki  Verilmesi

Divan Başkanlığına İstanbul MAREV Başkanı Av.Haluk ELDEM ve Yardımcılığına Fuat AYSOY seçildi

-2019 yılı hizmet programı ve bütçe planı Başkan Kemal NEHROZOĞLU tarafından rakamları ve sunum gösterisi ile üyelere sunularak oy birliği ile kabul edildi.

-Başkan Aziz ÖZTÜRK tarafından denetleme kurulu raporları okunarak oy birliğine sunuldu ve kabul edildi.

-Mardin Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Şahin ARPAĞ üniversite deki son gelişmeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Toplantıya henüz babasının taziyesi bitmeden gelen ARPAĞ gelişme ve projeleri tüm ayrıntıları ile akademisyen bir üslubla tüm detayları ile anlattı.

Kurul Toplantısı sonucunda Başkan Nehrozoğlu katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.Ancak Katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

Haber:İsmail DİNÇEL/ABDULLAH ORTAÇ

Fotoğraf:Bedirhan DİNÇEL


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15