MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİNDEN KARDEŞLİK PROJESİ

İstanbul?da faaliyet yürüten ve Başkanlığını Mardinli İş Adamı Ahmet Fuat Bodur?un yaptığı İstanbul Mardinliler Derneği(MARMARADER) Türkiye?nin 7 Bölgesini kapsayacak yeni bir Kardeşlik Projesine imza atmaya hazırlanıyor.

22.08.2017 00:52:53 0
        MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİNDEN KARDEŞLİK PROJESİ

İstanbul’da faaliyet yürüten ve Başkanlığını Mardinli İş Adamı Ahmet Fuat Bodur’un yaptığı İstanbul Mardinliler Derneği(MARMARADER) Türkiye’nin 7 Bölgesini kapsayacak yeni bir Kardeşlik Projesine imza atmaya hazırlanıyor.

 

MARMARADER Başkanı Ahmet Fuat Bodur Derneğe İstanbul’da yaşayan Mardinliler tarafından yoğun ilgi ve alaka gösterildiğini belirterek, Dernek Çalışmalarının daha etkin yürütülebilmesi ve Ülkemizin ihtiyacı bulunan Kardeşlik  duygularının pekiştirilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü belirterek bunun İçin Ülkemizin Önde Gelen isimlerini Derneğimiz çalışmalarında yararlanmak ve Hzırlanacak Projeleri hayata geçirmek üzere Dernek İstişare Kurulumuza :Orhan Miroğlu (Milletvekili), Süleyman Bölünmez (Eski milletvekili), Cüneyt Yüksel(Eski milletvekili), Nihat Eri (Eski Milletvekili),Tarkan Kadooğlu(Kadooğlu Holding), Nezihi Erdem(Genpa Holding), Prof. Dr. KadircanKeskinbora, Selim Malgaz)Süryani Kadim Cemaatini temsilen), Ahmet Cihaner (Cihaner Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı), Safiye Bayat (15 Temmuz gazisi).gibi ülkemizin Önemli isimlerini alarak, Türkiye’nin her yerinde yaşayan vatandaşlarımızın kardeşlik bağlarının güçlenmesi için yeni projeleri devreye sokacağız. İşte bunlardan biri ‘7 bölge ve 7 iklim’ projesi. Bu projemizin kapsamına ülkemizin 7 bölgesini temsil eden İstanbul’daki STK’larla bağımızı güçlendirecek ve ortak bir noktada buluşturacak bir platform kurmayı hedefliyoruz.

 

Kurulacak Bu platformda 7 Bölgeden insanların yani Mardinlinin de, Trabzonlunun da, İzmir, Kayseri, Sinop, Antalya velhasıl Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin görüşü, düşüncesi yer alacak.”Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,74% -0,06
  • EURO

    35,06% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,02% -0,72
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00