MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BODUR``BU SEÇİMLERDE DEMOKRASİ KAZANDI``

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerini değerlendiren İstanbul Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat BODUR ;``Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, ümmete ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde demokrasi

Mardin 25.06.2018 13:12:16 0
MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BODUR``BU SEÇİMLERDE DEMOKRASİ KAZANDI``

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerini değerlendiren İstanbul Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat  BODUR ;''Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, ümmete ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde demokrasi kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır, tüm Türkiye kazanmıştır.''dedi.

 

Başkan Bodur Artuklu Haber'e özel olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

''Hükümet sisteminin oylandığı çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Seçimlerin sükunet içinde geçmesi, millet olarak büyük bir demokrasi geleneğine sahip olduğumuzu bir kez daha göstermiştir. Millet iradesi, istikrardan ve daha güçlü bir Türkiye’den yana bir tavır ortaya koymuştur. Bundan sonra yapılacak ilk iş, seçim sürecinde yaşanan kırgınlıkların, gerginliklerin ve tartışmaların bir an önce unutularak kutuplaşmadan uzak, ortak payda Türkiye için aynı zeminde buluşulması ve sorumluluk alınmasıdır. 

 

Yeni dönemde üretimin, istihdamın ve ihracatın artırılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması; ekonomik, sosyal ve hukuki alanda reformların ivedilikle hayata geçirilmesi; teşviklerin ve desteklerin daha erişebilir olması ve yeni sistemin getireceği değişikliklerin bir an önce tüm kurumlarda ve yapılarda tamamlanması gerekmektedir.

 

Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, ümmete ve ülkemize  hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde demokrasi kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır, tüm Türkiye kazanmıştır.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78