Marka Mardin İlk Toplantısını Yaptı

Marka Mardin'in İlk Toplantısı Beyti Ocak Başında Yapıldı. Mardin'de Kurulan Marka Mardin Derneğinin ilk toplantısı 02 Ocak 2015 tarihinde Beyti Ocakbaşında gerçekleşti. Toplantıya kurucu üyeler ve misafirler iştirak etti.

Mardin 5.01.2015 18:50:54 0
Marka Mardin İlk Toplantısını Yaptı

Marka Mardin’in İlk Toplantısı Beyti Ocak Başında Yapıldı.

Mardin’de Kurulan Marka Mardin Derneğinin ilk toplantısı 02 Ocak 2015 tarihinde Beyti Ocakbaşında gerçekleşti. Toplantıya kurucu üyeler ve misafirler iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını Yönetim kurulu Başkanı Mehmet ACAY yaptı. Konuşmasında toplantıya katılan davetlilere tek tek teşekkür ettikten sonra, Marka Mardin’in kuruluş amacını kısaca anlattı.

Toplantıya iştirak edenler kısaca kendilerini tanıttılar ve Marka Mardin’in gelişimi ile ilgili fikirlerini beyan ettiler.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Marka Mardin Genel Sekreteri Musa ÖZTÜRK, Mardin’in turizmde hızla gelişen bir il olduğunu bunun yanında sanayi ve tarıma dayalı Sanayinin hızla geliştiğini, bunun için Mardin esnafının, tüccarının üretmiş oldukları ürünlerinin mutlaka markalaşması gerektiğini vurguladı. Bu konuda marka olmak yada ürününü markalaştırmak isteyen kişilere derneğimizce her türlü yardım ve danışmanlık hizmetinin verileceğini söyledi.

Marka Mardin Kurucusu ve Koordinatörü Ahmet ÇINARBAŞ ise;  Aslında Mardin isminin bir marka olduğunu bunun yerel, ulusal ve uluslar arası arenaya taşımayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Toplantıya; Mardin Belediye Eski Başkanı M.Beşir AYANOĞLU, Dicle Kalkınma Ajansı Kurulu Başkanı Ahmet AKGÜL, Kültür Turizm Müdür Vekili İlhan  ŞIK, Marçağ Peyzaj Sahibi  Ercan ÇAKA, Beyti Ocakbaşı Sahibi Abdullah TEKİN, Anatolia Müzik Eğitim Merkezi Sahibi Selman ÇAKTIR, Dayı Yeğen Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Uğur ALKA, Lam Ajans Sanat Yönetmeni Nurullah GÖRHAN, Eğitimci Seval BEGDAŞ, Katılarak yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak Marka Mardin Derneğine başarılar dilediler.

Toplantımıza Katılamayan; 4K Reklam Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim KÖSESOY, Eğitimci Nurhan ALP, Avukat Aziz KURTAY, Şemsihan ÖZEN, M. Veysi BORA ve Adnan AKYÜZ Başarı dileklerinde bulundular.

Toplantı Sonrası Marçağ Çiçekçilik Sahibi Ercan ÇAKA toplantıya katılanlara birer adet buket çiçek dağıttı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90