MARİŞ YÖNETİMİNDEN MARDİN ÇIKARTMASI

İstanbul`da yaşayan Mardinli İş Adamlarının çatı örgütü Mardinli İş Adamları Derneği ( MARİŞ ) Başkanı Abdulkadir AKKUŞ ,Başkan Yardımcısı Nedim Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin`e adeta çıkartma yaptı.

22.09.2017 23:13:41 0
MARİŞ  YÖNETİMİNDEN  MARDİN ÇIKARTMASI

İstanbul'da yaşayan Mardinli İş Adamlarının çatı örgütü Mardinli İş Adamları Derneği ( MARİŞ ) Başkanı Abdulkadir AKKUŞ ,Başkan Yardımcısı Nedim Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri çeşitli temaslarda bulunmak  üzere Mardin'eadeta çıkartma yaptı.

 

 Mardinli İş Adamları Derneği ( MARİŞ )  Yönetim Kurulu 6.Cazibe Bölgesi olan Mardine yapılacak olan yatırım ve istihdam konularında görüş alışverişinde bulunmak üzere bugün Mardine geldi.Mardin de ilk olarak Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Ağırakça'yı makamında ziyaret etti.Ziyaretin anısına karşılıklı plaket verildi.Başkan AbdulKadir Akkuş ,Artuklu Üniversitesi ile beraber yapılabilecek her türlü çalışmada İstanbul da yaşayan Mardinli İşadamları olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

 

Mardin'i ziyaret eden Mardinli İş Adamları Derneği ( MARİŞ ) Yönetimi Başkan  Abdulkadir Akkuş ve Başkan yardımcısı Nedim Kaya önderliğinde Artuklu Üniversitesi ziyaretinin ardından  Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman'ı valilikte ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Mardin Valisi Mustafa Yamn ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,İstanbul da yaşasa da memleketine her zaman vefalı olan her biri Mardin sevdalısı İşadamlarının Mardin'de yapacakları istihdam ve yatırım projelerinde her zaman yanlarında olacaklarını belirterek,yapılacak yatırımlar için her türlü destek  vermeye hazır olduklarını belirtti.

 

MARİŞ Başkanı Abdulkadir Akkuş'ta yakın ilgi ve Misafirperverliğinden dolayı Vali ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a teşekkür ederek,Mardin ve Mardinlilere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Teşekkür Plaketi sundu.

 

MARİŞ  Heyeti,Valilik ziyaretinin ardından DİCLE Kalkınma Ajansı merkezine geçerek burada Genel Sekreter Yılmaz Altındağ ile makamında görüştü.

 

Genel sekreter Yılmaz Altındağ tarafından karşılanan MARİŞ Heyeti,Genel Sekreter Yılmaz Altındağ'a Mardin Ekonomisine sağladığı katkı,Mardin'in tanıtımına sağladığı destek dolayısıyla Teşekkür Plaketi verildi.Genel Sekreter Yılmaz Altındağ ise MARİŞ Yönetimini Mardin'de görmekten duyduğu memnuniyeti belireterek,yapılacak ortak projeler ile Mardin'ın Ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak yatırımlar için her türlü imkanları araştıracaklarını ifade etti.

 

Mariş Heyeti  daha  sonra Mardin Sakatlar Derneğini ziyaret ederek,Başkan Hasan Anuk ile de görüştü.Dernek çalışmaları hakkında bilgi alan MARİŞ Heyeti Başkan Hasan Anuk''a çalışmalarında başarılar diledi.

 

Alınan bilgiye göre MARİŞ Heyetinin Mardin'de yapacağı ziyaret ve temasların süreceği öğrenildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19