MARGENÇ HENTBOL TAKIMI NAMAĞLUP OLARAK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Polisiye Haberler 7.12.2013 21:57:02 0
MARGENÇ HENTBOL TAKIMI NAMAĞLUP OLARAK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Margenç hentbol takımı, rakipleriyle oynadığı dört karşılaşmanın dördünü de kazanarak liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Kızıltepe Spor Salonu`nda Bingöl Belediye ile oynanan maçı 35-17 kazanan Mardin Margenç hentbol takımı, 1. Lig yolunda önemli bir avantaj elde etti. Margenç Kulüp Başkanı M. Kazım Özalp, "Hedefimiz 1. Lig, bu hedeften şaşmayacağız. Önümüzdeki hafta evimizde Diyarbakır`ı ağırlayacağız. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum" dedi.


Böylece 2. Ligde oynamış olduğu 4 Maçını da alan Mardin ekibi yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Margenç SK. Antrenörü . Murat DUR: “Oyun anlayışı ve performansa baktığımızda her iki takımında güçleri neredeyle denkti. Lakin sonuç itibariyle rakibimize karşı azim göstererek bir maçımızdan daha galip ayrılmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” Cümlelerini kullandı.Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız Diyarbakır maçına   tüm halkımızı davet ediyoruz.``Dedi.

MAR GENÇ SK  Hentbol takımının Başarılı Antrenörü Murat Dur Artuklu Haber`e yaptığı özel açıklamada ayrca şunları Söyledi:`` Mardin hentbol il temsilcisi  VE margenc takım antrenörü ve aynı zamanda 98 grubu milli takımda antrenörlük yapıyorum.Mardin genclik hizmetleri ve spor il müdürlügünde görev yapıyorum.Aslen Hataylıyım ama Mardini de kendi memleketim gbi seviyor ve Mardin hentbolunun istenen seviyeye  gelmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bizler bu işe 4 yıl önce altyapılarda başladık gecen yıl takımımız genclerde türkiye 8. oldu yıldızlardada Türkiye finali oynayan tek anadolu takımıydI suan Margenc hentbol takımı 2 lig D Kategorısnde lider olarak devam etmekte olup hedefimiz hentbol  birinci ligi, tabi bunu gercekleleştiemek istiyoruz.Bugüne kadar 3 ü bayan 1 erkek milli takıma oyuncuda kazandırdık.Tek hedefimiz bu yıl ligi Şampiyon olarak Bitirerek Mar Genç Hentbol takımını 1.lig`e çıkarmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz.Takımımızın maçlarına Tüm Mardinli sporseverlerin gelerek,bize destek vermelerini özellikle rica  ediyorum``açıklamasında bulundu.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN






Anahtar Kelimeler:
27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04