MARGENÇ DESTEK BEKLİYOR!

Hentbpol Deplasmanlı Erkekler 2. ligi D Grubunda lider bulunan Margenç takımı ilgisizlikten şikayetçi. Takımın lider olmasına karşılık takıma sahip çıkılmaması Margençli gençleri çok üzüyor.

Polisiye Haberler 17.01.2014 06:49:28 0
MARGENÇ DESTEK BEKLİYOR!

Hentbpol Deplasmanlı Erkekler 2. ligi D Grubunda lider bulunan Margenç takımı ilgisizlikten şikayetçi. Takımın lider olmasına karşılık takıma sahip çıkılmaması Margençli gençleri çok üzüyor.

1.lig`e Yükselmeyi hedefleyen Margenç Hentbol Takımı,Hedefine doğru emin adımlarla,Hocaları Murat Dur liderliğinle yürürken,Takımın sahipsiz blrakılması hem sporcuları Hem de Hocaları Murat Dur`u çok üzüyor.Spor aşkı ile Mardin`e gelerek,Hentbol sporunu  ve Gençlere Sporu sevdirmek için kolları sıvayan Özverili çalışmaları ile Mardin`de önemli başarılara imza atan Hoca Murat Dur,Spora ve Sporculara ilgisizlikten çok Dertli....

Hentbol Doğuda da güzel. Doğu gençleri bu spora çok hevesli  ve de severek canla başla sahip çıkıyor. Canını dişine takarak oynuyor. Hiç bir beklenti olmadan , gönüllü  şekilde  oynuyorlar. Alın size  Margenç örneği. Takım 2.lig D  grubunda lider  ve şampiyonluğa oynuyor. Tek istedikleri takıma sahip çıkılıp maddi olarak desteklenmesi.

Kendisi ile Telefonla irtibata geçtiğimiz Hentbol Takımının Başarılı Hocası Murat Dur bize şunları söyledi:``Aslen Hataylıyım ama mardini de kendi memleketim gbi seviyor ve mardin hentbolunun istenen seviyesinede gelmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bizler bu işe 4 yıl önce altyapılarda başladık gecen yıl takımımız genclerde türkiye 8. oldu yıldızlardada türkiye finali oynayan tek anadolu takımıydI suan margenc hentbol takımı 2 lig D Kategorısnde lider olarak devam etmekte hedefimiz inşallah birinci lig tabi bunu gerceklestirebilmemız için siz büyuklermiz hemşerilerimizin destegıne ihtiyac duymaktayım bu arada 3 ü bayan 1 erkek milli takıma oyuncuda kazandırdık ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum``Dedi.


Margenç takımının antrenörü takımı sırtlamış gidiyor. Tüm ihtiyaçlarını karşılıyor antrenör Murat Dur. `Ama benimde gücüm belli diyor. Benimde evim,ailem,yuvam var.` diyor Hentbolu Doğuda yaşatmak istiyoruz, yeterki bize biraz destek olun diyorlar. 

              

Antrenör yardımcısı Habip Uyar Zor günler yaşıyoruz. Maddi açıdan  çıkmazdayız. İlgi vedestek bekliyoruz. Devre arası 3 sporcu hiçbir ücret talep etmeden aramıza katıldı. Hentbolu seviyoruz ve Doğuda yaşatmak istiyoruz.  Bu hafta oynayacağımız Yakutiye  maçı için deplasman giderlerimizde destek olacak  ve bizi sahiplenecek   işadamları bekliyoruz.` dedi

Evet Mardinli İşadamlarını Spora ve Sporculara Maddi destek olmaya ve Sponsor olarak Mardin`den daha nice Sporcular yetiştirecek Margenç Hentbol Takımının bir örnek olması için Destek olamaya davet ediyoruz.Siz destekleyin Yeter ki...

Mardin`den Milli Takımlara giden 7 Milli Sporcunun Dördünü Hentbol Sporcularından çıkararak önemli başarılar yakalayan Margenç Hentbol Takımına Maddi manevi destek sağlamak Başta iL Yönetimi  olmak üzere Tüm Mardinlilerin Boynunun borcudur.



ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00