MAREV YÖNETİMİ`NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

25. kuruluş yıldönümünü geçen yıl geride bırakan MAREV İstanbul?daki Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Kurucu Meclis Olağan Toplantısı, MAREV İbrahim Özlen Salonunda yapıldı.

Mardin 7.02.2016 19:28:40 0
MAREV YÖNETİMİ`NDE NÖBET  DEĞİŞİMİ

25. kuruluş yıldönümünü geçen yıl geride bırakan MAREV İstanbul’daki Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Kurucu Meclis Olağan Toplantısı, MAREV İbrahim Özlen Salonunda yapıldı. Kurucu üyeler ve Kurucu Meclise katılma hakkı bulunan onur üyeleri ve pek çok vakıf mensubunun katılımıyla gerçekleşen toplantıda önümüzdeki altı yıl boyunca görev yapacak olan Yönetmenler Kurulu üyeleri için de seçim yapıldı.

               Divan Başkanlığına Haluk Eldem, Başkan Yardımcılığına Abidin Kayhan, Katip Üyeliğe ise Süreyya Ensari'nin seçildiği toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

               Vefat eden MAREV Kurucu Başkanı Bedii Ensari, Fikret Öztekin, Yakup Tahincioğlu ve İbrahim Özlen’i rahmetle ve saygıyla anarak, hayatta olan MAREV eski başkanı Münir Çağlar ile Fehmi Tahincioğlu’na sağlıklar dileyerek konuşmasına başlayan Haluk Eldem, “MAREV çatısı altında düşüncelerimiz, politik fikirlerimiz, inançlarımız, etnik kökenimiz farklı olabilir, ama bu farklılıklar bizler için hiçbir zaman sorun olmamıştır. Kültürümüzden aldığımız hoşgörüyle ve birlikte yaşama azmiyle farklılıkları ayrımcı unsur olarak görmeden vakfı bugünlere getirdik. Hiçbir zaman politik hedef gütmedik. Hiçbir politik fikri de desteklemedik. Bunu becerebilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Gelecek nesillere, bu ilkelerimizi teslim ederken bunlara uymayı öğütlemek ve söylemek görevimiz olmalıdır” dedi.

               Gündem gereği konuşma yapan MAREV Genel Başkanı Fehmi Tahincioğlu, vefat eden vakıf üyelerini anarak sözlerine başlayarak, vakıfın son altı yılında yapılan faaliyetleri anlattı. Ardından Kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki dönemde aday olmayacağını açıklayan Fehmi Tahincioğlu’na plaket takdim etti.

               Önümüzdeki altı yıl boyunca görev yapacak olan ve 3 tabii üye dışında 40 kişinin daha seçildiği yeni Yönetmenler Kurulu şu isimlerden oluştu:

               Haluk Eldem (Yönetmenler Kurulu Başkanı / Tabii Üye), Münir Çağlar (Tabii Üye), Fehmi Tahincioğlu (Tabii Üye), Alpaslan Çalım, Altan Kavak, Aydın Ayaydın, Ayla Öztürkatalay, Aziz Mungan, Besim Tahincioğlu, Cahit Ensari, Erdoğan Beyazıt, Erkan Ağma, Fevzi Yedikardeş, Fuat Ensari, İbrahim Aysoy, İlyas Gençoğlu, İlyas Özkök, Kadircan Keskinbora, Kemal Artut, M. Sıddık Ensari, Masum Türker, Mehmet Beşir Bilgin, Muammer Güler, Murat Dilmener, Münir Gençoğlu, Münir Kilimci, Nail Sanlı, Necip Sayman, Nezih Erdem, Numan Yedikardeş, Özcan Tahincioğlu, Remzi Yedikardeş, Sait Susin, Semra Eldem, Serkant Akın, Süreyya Ensari, Tevfik Akerdem, Vedat Atak, Volkan Öztürkatalay, Zeki Basatemir, Zeynel Abidin Erdem, Ziya Çağlar. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

HABER:İSMAİL DİNÇEL


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04