MAREV ANKARA ŞUBESİ KADINLAR KOLU`NDAN EĞİTİME KATKI ÇAYI

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı(MAREV) Ankara Şubesi Kadınlar kolu 2018 yılının son etkinliğinde Eğitime Katkı çayında bir araya geldi.

22.12.2018 20:46:32 0
MAREV ANKARA ŞUBESİ KADINLAR KOLU`NDAN  EĞİTİME KATKI ÇAYI

 

 Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı(MAREV) Ankara Şubesi Kadınlar kolu 2018 yılının son etkinliğinde Eğitime Katkı çayında bir araya geldi.

 

MAREV Ankara Şubesi Kadınlar kolu tarafından Ankara'da eğitim gören Mardinli Üniversite Öğrencilerine Burs katkısı sağlamak amacıyla Birlik Mah. 448. Cad. No: 10  Çankaya / Ankara  Adresinde Bulunan MAREV Ankara Kültür Evi   ''MARDİN KONAĞI'nda  düzenlediği yılın son etkinliğinde Eğitime Katkı Çayı'na ilgi yoğun oldu.

 

Mardin Yöresel yemeklerinin ikram edildiği Eğitime Katkı Çayı Ankara'da yaşayan Mardinli Kadınların MAREV tarafından Üniversite Öğrencilerine Burs katkısı sağlamak amacıyla düzenlediği çayda  bir araya gelerek,  Ünlü sanatçıların söylediği türküler eşliğinde gönüllerince bir gün geçirdiler,Mardinli kadınlar bir yandan eğlenirken bir yandan da ihtiyaç sahibi Öğrencilere  yaptıkları katkı nedeniyle mutlu bir gün geçirdiler.

 

MAREV Ankara şube Başkanı ve Eski Ulaştırma Bakanı İbrahim AYSOY'un da katıldığı Eğitime Katkı Çayı'nda yaptığı kısa konuşmasında,herkesi MAREV  vakfına katkı yapmaya çağırdı.Ulvi bir görev yaptıklarını belirten Başkan İbrahim Aysoy,Başkan Nebahat Aykaç  önderliğinde Kadınlar Kolu tarafından düzenlenen yılın bu son etkinliğine katılmanın gururunu yaşadığını beliretek,İmkan sahibi tüm hayırseverlerin Vakfa katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

 

 Eğitime katkı çayına katılan kadınlar,gönüllerince bir gün geçirdiler.Eğitima katkı çayı,    toplu resim çekiminin ardından sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA 

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52