``MARDİN,TÜRKİYE SINIRLARINA SIĞMIYOR``

Mardin Erdoba Elegance Otel`de düzenlenen ve 65 Ülkenin Büyükelçilerinin katıldığı Tanıtım toplantısında konuşan Mardin Valisi Vali Taşkesen Bu program ilimiz adına büyük bir imkan. Artık Mardin`in özelliği, ünü ve güzelliği ülke sınırlarını aştı. Mardin

Turizm 23.09.2014 15:07:18 0
``MARDİN,TÜRKİYE SINIRLARINA SIĞMIYOR``

Mardin Erdoba Elegance Otel`de düzenlenen ve 65 Ülkenin Büyükelçilerinin katıldığı Tanıtım toplantısında konuşan Mardin Valisi Vali Taşkesen “Bu program ilimiz adına büyük bir imkan. Artık Mardin`in özelliği, ünü ve güzelliği ülke sınırlarını aştı. Mardin, Türkiye sınırlarına sığmıyor. Bundan sonraki tanıtımlarımızı ve turizm yatırımlarımızı yurt dışına yapacağız. Hedef kitlesi olarak yurt dışını alacağız. Çünkü Türkiye`de, Mardin`in özelliğini ve güzelliğini bilmeyen kalmadı. Sadece gelmeyenler kaldı" dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM)Mardin Erdoba Elgance Otel`de  düzenlediği program kapsamında Türkiye’de görev yapan 65 Ülkenin Büyükelçisi ve aileleri, Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ile birlikte tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Üç günlük bir program için Mardin`de bulunan Büyükelçiler, Midyat, Hasankeyf ve Mardin ilinin tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra, kaldıkları Erdoba Elgance Otelde düzenlenen tanıtım toplantısına katıldılar.

Tanıtım toplantısında Büyükelçilere hitaben bir konuşma yapan  Mardin Vali si Mustafa Taşkesen “Bu program ilimiz adına büyük bir imkan. Artık Mardin`in özelliği, ünü ve güzelliği ülke sınırlarını aştı. Mardin, Türkiye sınırlarına sığmıyor. Bundan sonraki tanıtımlarımızı ve turizm yatırımlarımızı yurt dışına yapacağız. Hedef kitlesi olarak yurt dışını alacağız. Çünkü Türkiye`de, Mardin`in özelliğini ve güzelliğini bilmeyen kalmadı. Sadece gelmeyenler kaldı" dedi.

Mardin Erdoba Elegance Otelde düzenlenen Toplantıya ayrıca, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Mardin  İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin de katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04