Mardinspor`da Moral Gecesi

Mardinspor yönetimi takımın futbolcularına şampiyonluk için oynayacağı son maç öncesi moral gecesi düzenledi.

Spor 18.04.2014 12:21:55 0
Mardinspor`da Moral Gecesi
Mardinspor yönetimi  şampiyonluk yolunda pazartesi günü  oynayacağı son maç öncesi  moral gecesi düzenledi.Geceye Mardinspor Yönetimi ile Zafer Güney hariç tam kadro katıldı. Zafer Güney`in pazar günü yapılacak olan AÖS`den dolayı katılamadı. 

Mardiinspor Başkanı Mehmet Dağ, Futbolculara hitaben yaptığı konuşma da, “Gönül isterdi ki bütün maçlarımızı Pazar günü oynayalım, pazar günü yapılacak Açık Öğretim Sınavı  yüzünden son maçımız Pazartesiye ertelendi. Pazartesi günü ben bütün Mardin halkından stadı doldurmasını istiyorum, inşallah bu maçtan üç puanla ayrılıp, mutlu sona bir adım kalır ve şampiyonluk maçımızı da finallerimizi de büyük ihtimalle Adana da olacak. Adana’daki bütün hemşerilerimize de buradan bir çağrı yapmak istiyoruz, orada bizi yalnız bırakmasınlar, futbolcu arkadaşlarımıza destek çıksınlar, bugünkü gece ise Kurtalan maçı galibiyeti biraz stresli ve aşırı yorucu geçti, bizde yönetici arkadaşlarımızla bir karar aldık ve futbolcularımıza gece düzenledik. İnşallah güzel günlerde de beraber olacağız” dedi. 

Çok samimi ve sıcak bir havada geçen gecede futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Şampiyonluk için kenetlenen futbolcular,nihai hedeflerine ulaşmak için ant içtiler.

 

 


Artuklu Haber Ajansı / MARDİN

Mehmet Suphi ÖZSÜER


Anahtar Kelimeler:
25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40