MARDİNSPOR,CİZRESPOR KARŞISINDA TUR ARIYOR!

2 Kardeş Takımın Karşılaşacağı Türkiye Kupası 1.Tur Karşılaşmasında ,Mardinspor 21 Kasım Şehir stadında Cizrespor ile saat 15.00`te karşılaşacak.

Spor 10.09.2014 11:23:36 0
MARDİNSPOR,CİZRESPOR KARŞISINDA TUR ARIYOR!

2 Kardeş Takımın Karşılaşacağı Türkiye Kupası 1.Tur Karşılaşmasında ,Mardinspor 21 Kasım Şehir stadında Cizrespor ile saat 15.00`te karşılaşacak.
BAL Liginin 2 Güçlü takımının karşılaşmasını Diyarbakır Bölgesi Hakemlerinden;

LÜTFULLAH ASLAN(Hakem) D.BAKIR
HÜSEYİN HAN(1. Yardımcı Hakem) D.BAKIR
ÖZCAN ÇİÇEK(2. Yardımcı Hakem) D.BAKIR
ABİDİN YİLDİRİM(Dördüncü Hakem) D.BAKIR Yönetecek,Karşılaşmayı Mardinsporlu taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek,Taraftar Dernekleri maç öncesinde yaptıkları açıklamalarda,Cizrespor Taraftarlarını ve Yönetimini en iyi şekilde ağırlayacaklarını Mardin Misfafirperverliğinin en güzel örneğini göstereceklerini açıklamış ve Mardinspor Yönetimi de Cizrespor Yönetimi ve Futbolcularına Yemek vererek Mutlululuk Tablosu çizmişlerdi.

Mardinspor Taraftarlar Derneği Başkanı Celal Yel Yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Öncelikle belirtmek isterim ki çarşamba günü oynanacak olan maçta dostluk kazanacak.Bu kura sonucunun hileli olduğunu düşünüyoruz. Bu kura çekiminde yetkili olan kişiler kuramı çekti yoksa joker mi çekti diye soruyoruz.Birileri kulüpler üzerinden kumar oynamayı bıraksın! Bu ülkenin gençlerini asla birbirine düşüremeyecekler.
Bilindiği üzere geçmişte Cizrespor ile bazı olaylar yaşandı, bu olayları unuttuk küfürün olmasını istemiyoruz..özellikle tahrik edici bazı sloganların atılmasını istemiyoruz yaparlarsa engel olamayız.
Maçin dostluk havasinda geçmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.Tahrik edici unsurlar bizim tarafımızdanda yapılmayacak.Maçta yakışmayan tavırlar istemiyoruz. Ben tribün liderlerine/taraftara gerekli uyarıları yapacağım.. dediğimiz gibi tahrik edici bir unsur olmadığı sürece bu maçta olay olmaz.
İnşallah maçı kazanıp Türkiye Kupası`nda yolumuza devam edeceğiz.Unutmayalım birileri bize ne kadar çomak sokmaya çalışırlarsa çalışsınlar biz başaracağız.
Mardinspor`a olumlu bir şekilde yaklaşan Sayın Valimiz Mustafa Taşkesen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk`e sonsuz teşekkürler"
Mardinspor Taraftarlar Derneği Başkanı 
Celal YEL``

Türkiye kupasına giren amatör takımlar isim hakki olarak dış saha galibiyetine 65, iç sahaya 55, beraberliğe 45 ,mağlubiyete 35.000 TL Alıyor.Mardinspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmadan Galip gelen Takım Türkiye Kupası 2.Tura yükselecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00