Mardinspor Teknik Direktörü İle Röportaj

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden G.Doğu Anadolu bölgesi ekiplerinden güçlü olarak gösterilen Mardinspor yeni teknik direktörü ile Mardin Spor Muhabirimiz Mehmet Suphi Özsüer idman sonrası röportaj yaptı.

Spor 23.01.2015 19:21:46 0
Mardinspor Teknik Direktörü İle Röportaj

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden G.Doğu Anadolu bölgesi ekiplerinden Şampiyonluk hedefleyen  Mardinspor Futbol takımı yeni teknik direktörü Şevket Özkanca ile Mardin Spor Muhabirimiz Mehmet Suphi Özsüer idman sonrası röportaj yaptı.

Şimdiye kadar sadece Artuklu Haber gazetesine konuşan Şevket Özkanca Mardinspor`da huzurlu olduğunu ve ligin ikinci devresinde tamamen farklı bir Mardinspor izleneceğini söyledi. Yüksekova maçına hazırlanan Mardinspor zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor, işte röportajımız;


+ Vali ve Belediye Başkanlarının Mardinspora sahip çıkmamasını hangi nedenlere bağlıyorsunuz?

- Bizler yeni geldik, onlar kulüp başkanı, yönetim arasında olan bir konu. Kulüp ile araları nasıl onları bilemiyoruz, bu konu bizleri aşar. Bizde isteriz şehrin valisi kaymakamı gelsin bizlere maddi manevi yardımlar yapsınlar. Geçen hafta taraftarlarımız maç sonrasında valiliğe, belediye binasına yürüyüş yapmışlar güzel bir tepkiydi bence. Bizde valinin belediye başkanlarının maçlarımıza gelmelerini istiyoruz.


+ Mardinspor`un hedefi nedir?

- Maç sayısı çok az  ayrıca 13 puan gibi bir fark var. Matematiksel olarak büyük bir fark var biz bu farkı kapatmaya çalışacağız. Mardinspor`u biraz daha yukarılara doğru taşıyacağız. Bu sene şampiyon olamazsak blöf maçımız var Mardin süper amatörü şampiyonu ile oynanacak. O maçı kazanıp tekrar BAL`da kalmayı istiyoruz.


+ Taraftarları takıma sahip çıkması ve Eski Günlerdeki Mardinspor`un yaratılması için ne tür çalışmalar yürütüyorsunuz?

- Taraftarları çok iyi bulduk daha öncede 2. lig, 1. ligden biliyoruz. İnşallah kısa zamanda taraftarları maçlarda toplarız, gelip bizi desteklerler. Ben İstanbulspor`daydım Hasan hocayı kırmadık geldik, biz para ile gelsek gelmezdik tamamen manevi bir şekilde geldik. Yeni takviyeler yapıldı bu hafta daha iyi olacağız Yüksekova maçında, sonra 1968 Diyarbakırspor maçında inşallah tam toparlanacağız bizim için lig Cizre Spor maçında başlayacak. İnşallah o maçtanda iyi bir sonuç alacağız, güvenimizi boşa çıkarmayacaklardır, bizde güvenimizi taraftarlara karşı boşa çıkarmayacağız.

 

+ Yüksekova maçı için beklentileriniz nelerdir?

Hedef tamamen 3 puan, 3 puanla başladık 3 puanla devam ettirmek istiyoruz, Yüksekovanın ligde ki durumu bizi hiç ilgilendirmez. İyi hazırlanıyoruz eksiklerimizi tamamlıyoruz 3 puan bizim olacak.


+ Transferleriniz tamamlandı mı? Yoksa hâlen görüşülmekte olan futbolcular var mı?

Transferlerimiz tabi ki daha bitmedi, 3-4 Transferimiz daha var, evrakları yetişmeyen var, görüştüğümüz kişiler var. Cizre maçında transferlerin tamamıyla sahaya çıkmayı hedefliyoruz.




Haber / Fotoğraf / Video

Mehmet Suphi ÖZSÜER

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04