MARDİNSPOR KIRMIZI LACİVERT RENKLERİNE YENİDEN KAVUŞTU

Bal ligi şampiyonu olarak 3.lig'e çıkmayı hakeden Mardinspor eski renkleri olan kırmızı lacivert renklerine yeniden kavuştu.

13.08.2020 09:31:00 0
MARDİNSPOR  KIRMIZI LACİVERT RENKLERİNE YENİDEN KAVUŞTU

Bal ligi şampiyonu olarak 3.lig'e çıkmayı hakeden Mardinspor eski renkleri olan kırmızı lacivert renklerine yeniden kavuştu

 

.Mardinspor ile ilgili olarak ilk açıklama 22.dönem Mardin Milletvekili ve İş Adamı Süleyman Bölünmez'den geldi.Bölünmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ;'' Mardin  valimiz sayın Mahmut Demirtaş  ile yaptığımız ziyaret ve istişareler neticesinde, Mardinspor takımımızın eski renkleri olan kırmızı lacivert olarak Mardin fosfat adı altında faaliyetlerine devam etmesinin daha uygun olacağı kararına varılmıştır.Mardin’imize hayırlı olsun.''dedi.

 

Mardin Başakspor Yönetimi de11.08.2020 tarihinde  yaptığı yönetim Kurulu toplantısının ardından yapılan Basın açıklaması ile Mardinspor'un önümüzdeki sezonda Mardin Fosfatspor olarak 3.ligde Eski renkleri olan Kırmzı Lacivert renkleriyle sahada mücadele edeceği bildirilen açıklamasında şu ifadelere yer verildi  ;

 

''11.08.2020 tarihinde Mardin Büyükşehir Başakspor yönetimi olarak olağanüstü yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Toplantı neticesinde, Mardin Büyükşehir Başakspor yönetimini tek istekli kulüp olan “Mardin Fosfatspor Kulübü”ne devretme kararı almış bulunmaktayız.

 

Öncelikle bu kararı, şehrimizin bütün dinamikleriyle istişare ederek aldık. Başta Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Milletvekillerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz, taraftar gruplarımız, genç taraftar derneklerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, spor basınımız ve yerelde sporla uğraşan herkesin görüş ve önerileri doğrultusunda hareket ederek bir sonuca ulaşmaya çalıştık.

 

Bu istişarelerin sonucunda 2020-2021 sezonunda Mardin’imizi uzun bir aradan sonra profesyonel ligde temsil edecek olan kulübümüzün geçmişteki ihtişamlı günlerini “Kırmızı Lacivert” renkleriyle tekrar yaşatacağına olan inancımız tamdır. 21 Kasım Şehir Stadyumu’nda büyük Mardin taraftarının destekleriyle Süper Lig’e ulaşmak amacıyla başlayacak olan bir yolculuğun ilk adımını bugün atmış bulunmaktayız. Yönetim kurulumuzun aldığı bu kararda desteklerini esirgemeyen Mardin Valimize, Milletvekillerimize, Mardin halkına, taraftar gruplarımıza, Mardin Sporuna emek veren 22. Dönem Milletvekilimiz Sayın Süleyman Bölünmez’e teşekkür eder, alınan bu kararın ilimize ve tüm sporseverlere hayırlı olmasını dileriz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'2Açıklamasında bulunuldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00