Mardinspor Galibiyetle Başladı: 2-1

Mardinspor ikinci devrenin ilk maçında rakip Muş Hasköyspor`u konuk etti. Mardinspor rakibini Hasan Sincar`ın (26,44) golleriyle devirmeyi başardı. Muş Hasköy Spor`un golünü ise 45+2`de 9 numaralı Öner attı.

Spor 18.01.2015 17:31:15 0
Mardinspor Galibiyetle Başladı: 2-1

Mardinspor BAL Liginin 2.Yarısına kendi sahasında 2-1`lik  gailbiyet ve 3 Puan ile başladı.

21 Kasım Şehir stadında  oynanan maçta Soğuk hava ve kötü zemindende etkilenen futbolcu ve hakem heyeti zaman zaman tehlikeli ve kötü anlar yaşadı.

Maça üstünlük kuran ev sahibi takım rakibini zorlayarak 26. dakikada Hasan Arda Sincar ile golü bulmayı başardı.
İlk golden sonra oyunda üstünlüğü  tamamen eline geçiren Mardinspor bu kez, 44. dakikada gene  Hasan Arda Sincar ile golü buldu. İkinci golde hakeme itiraz eden rakip takım oyuncusu itirazlar nedeniyle kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
45+2 oynanırken Mardinspor ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan rakip oyuncu, Mardinspor kalecisinin müdahalesi sonucunda  Hasköy penaltı kazandı,Hasköy`ün Penaltı atışını kullanan  9 numaralı Öner penaltı atışını  gole çevirdi.Maçın ilk yarısı bu sonuçla 2-1 olarak sona erdi.

Maçın 2.Yarısında taraflar gol atmayı başaramayınca Maç 2-1 Mardinspoun üstünlüğü ile sona erdi.

MARDİNSPORLU TARAFTARLARDAN VALİ VE MİLLETVEKİLLERİNE PROTESTO

Uzun zamandır tribünlerden çekilen  Mardinspor Taraftar Dernekleri Grup CEFA ve Mardin ÇARŞI taraftar grupları Bugünkü maçta tekrar tribündeki yerlerini aldılar. Maç boyunca takımlarını destekleyerek ,Mardinspor Futbol takımına sahip çıkmayan ve yalnız blrakarak kaderine terk eden,Mardin Valisi Mustafa Taşkesen`i ve Mardin milletvekilleri aleyhinde tezahhürat yaparak  istifaya çağırdı .

Maç sonrası bir taraftar Mardin Valisi Mustafa Taşkesen`e sitem ederek `` Bu tribünlerin dolmaması, Mardinsporlu  futbolcuların şehirden kaçması Takıma sahip çıkmayan ve kaderine terk eden Mardin valisi ve Mardin milletvekillerinin dışında kimsenin suçu değildir! Eğer bir vali bir milletvekili görevini yapamıyorsa, şehrine sahip çıkmıyorsa artık daha ne diyebiliriz!`` diye konuştu.
Mardin valisi Mustafa Taşkesen ve Mardin Milletvekilleri, Mardinspor`un hiç bir maçına gelmediğini ve sahip çıkmadığını belirten Mardinsporlu taraftarlar Vali ve Milletvekillerinin Mardinspor`a sahip çıkmaları için çağrıda bulundu.



Haber / Fotoğraf / Video

Mehmet Suphi Özsüer


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29