MARDİNSPOR ESKİ FUTBOLCULARINDAN NAİL TOKER`DEN ANLAMLI ÇAĞRI

Mardinsporda Forma Giyen Efsane İsimlerden Nail Toker,Artuklu Haber`e yaptığı özel açıklamada Mardinli İş adamları ve İdari Yöneticilere çağrıda bulunarak,Maddi destek sağlayarak Takıma sahip çıkmalarını istedi.

Mardin 1.04.2017 20:17:40 0
MARDİNSPOR ESKİ FUTBOLCULARINDAN NAİL TOKER`DEN ANLAMLI ÇAĞRI

Mardinsporda Forma Giyen Efsane İsimlerden Nail Toker,Artuklu Haber'e yaptığı özel açıklamada Mardinli İş adamları ve İdari Yöneticilere çağrıda bulunarak,Maddi destek sağlayarak Takıma sahip çıkmalarını istedi.

 

1980'li yıllarda 11 Numaralı Formasıyla Mardinspor'da oynayan ve Efsane isimler arasında yer alan 17 Temmuz 1964 Mersin Doğumlu futbolcu Nail Toker,Geçtiğimiz hafta Mardin'de konuk edilen 30 Efsane Mardinspor Futbolcuları arasında yer almış ve 35 Yıl sonra   21 Kasım Şehir stadında gösteri maçına çıkarak,Mardinspor taraftarları ile hasret gidermişti.

 

Mardinspor'un Efsane futbolcularından Nail Toker yaptığı açıklamada Mardinspor Taraftarlarından Takıma Destek açıklaması yapmam yönünde gelen talepler üzerine bu açıklamayı yaptığını  belirterek,Yıllarca Formasını şerefle giydiği Mardinspor'un Bu yıl liglerde üstüne düşeni yaparak,Namağlup olarak Play of maçı oynamaya hak kazandığını belirterek,Bundan sonrasında Mardin Şehrinin takımı sahiplenerek,Maddi,manevi destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Mardinspor Taraftarının Nail Toker'e Gönderdiği Mesajı şöyle:

 

''Sayın Nail abi sende bunu bir paylaş gündeme getirir misin bi zahmet devlet büyükleri Mardin'e geldiklerinde boyunlarına atkıyla kaşkol  takmakla  Mardin sporlu  olunmaz. Mardin spor 'u sahiplenecek adam gibi adamlar  lazım bu işi yapa bilekcek tek adam Bölünmezdir köy köy mezra mezra dolaşarak  oy toplayacagına bir çıkıpta bu işi üstle diyemiyormu veya Nedim Kaya veya Genpanın sahibi Zeynel Abidin Erdem bey Ferhan Ademhan bunlardan  biri sahiplenmez mi sizlede yardımcı aracı olsanız eş dost ve bütün mardinliler bunu dile getirse olmazmı veya sizde kendi sayfada paylaşanız olmazmı Mardin halkın tek eglencesi tek sosyal faliyetleri olan Futbol için bir mardinli olarak hepimiz üstümüze düşeni yapmamız gerekir.''

 

Efsane Mardinspor Futbolcusu Nail Toker'in Yaptığı Duygu dolu Açıklaması da  şöyle:

 

''SEVGİLİ DOSTLARIM ARKADAŞLARIM BU YAZIYI ÇOK KIYMETLI BIR MARDINSPOR TARAFTARI BANA GONDERDI.

BU KARDEŞIMI HAYATIMDA HİÇ GÖRMEDIM TANIMAM DA YALNIZ 30.SENEDIR.MARDINSPORLA İLGİLİ TASIDIGIM DÜŞÜNCE VE DUYGULARIMI INCEDEN DILE GETIRMIS.DUYGULANDIM BIR ANDA.SANKI BENIM YÜREĞİMI OKUMUSTU.BENDE YARI MARDINSPORLU ADANASPORLU BIR ESKI SPORCU OLARAK.MARDININ EKMEGINI YEMIS BIRI OLARAK.BU KARDESIMIZI KIRAMAMADIM.KIRAMAZDIM DA.BU YAZI BENIM GİBİ YÜZ BİNLERCE MARDINSPORU SEVENLERIN TASIDIGI ISTEGIDIR ARZUSUDUR

 

.MARDINDE GOREV YAPAN ATANMIS.SECILMISLERIN MARDINDEN PARA KAZANAN IS ADAMLARIN IN BU SEHRE BU TAKIMA SAHİP CIKMASI ASLI GOREVLERIDIR.

 

BU TAKIM YILLAR ONCE SÜPER LIGE CIKMAK İÇIN MUCADELE VERIRKEN SIMDI AMATÖR KUMEDE MUCADELE EDIYOR.UTANMIYORMUSUNUZ.BU SEHRIN BU TAKIMININ DURUMUNDAN.BIZLER SAHSEN KILOMETRECE UZAKLARDAN KAHROLUR IKEN SİZLER MARDINSPORUN BU HALINDEN NASIL MEMNUN KALIYORSUNUZ.AKIL İŞİ DEĞİL.

 

EY . MARDINDE GOREV YAPANLAR EYY MARDINDEN PARA KAZANAN IS ADAMLARI ŞIRKETLER BAŞKA MARDIN BAŞKA MARDINSPOR YOK.AKLINIZI BAŞINA ALIN.YARIN ÇOK GEC OLMADAN.BU TAKIMI LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYIN.BU SEHRIN BU TAKIMIN HAK ETTİĞİ YER SÜPER LIGDIR. BIR AKHİSAR SPOR.BIR BOLUSPOR ÖRNEĞİ VERİYORUM.

 

YILLAR ONCE MARDINSPORDAN BOLUSPORA SÜPER LIGE TRANSFER YAPMIS BIRI OLARAK BIR ORNEK VERIYORUM.BU SEHIRLERIN NUFUSU MARDINDEN BÜYÜK MÜDÜR. HAYIR EKONOMISI MARDINDEN ZENGINMI HAYIR HERKES BURDAN KENDİNE BIR DERS BIR PAY CIKARSIN.NIYE SIZ BIZ MARDINSPORLULAR BUNU BASARAMAZMIYIZ.BASARIRIZ TABIIKI GECMISTE OLDUĞU GİBİ. BU ŞEHİR TÜRKİYE KUPASINDA TRABZONSPOR GİBİ TAKIMLA FINAL OYNAMIS.SAMPIYONLUKLAR YASAMIS BIR ŞEHİR BIR TAKIMDIR.BU RUHU BU HEYECANI TEKRAR YAKALAYABILIRIZ GECMISTEKI GIBI ŞEHRİ YONETENLERLE VALISI BELEDIYE BSK.UST DUZEY BUROKRATLAR MARDINSPORU YONETENLERLE MARDINSPOR TARAFTARIYLA GECMISTEKI GIBI BIRLIK VE BERABER LİGİ YAKALAR SAGLARLARSA BAŞARI KACINILMAZDIR.

 

BIZ YILLARDIR UZAKTAN MARDINSPORU DESTEKLER TAKIP EDERKEN O SEHRIN BUYUKLERI  IS ADAMLARI BU TAKIMA SAHİP CIKMAMALARI COK BUYUK AYIPTIR GUNAHTIR...DÜNYADAKI BUTUN MARDINSPORLULARI MARDINLILERI COK SEVEN BIR KARDESINIZ OLARAK  İSTEMEDEN DE OLSA KIRMIŞ İSEM, SURCU LISAN ETMIS ISEM HERKESDEN ŞİMDİDEN COK ÖZÜR DILERIM.

 

SAYGI VE SEVGILERIMLE.

NAİL TOKER''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69