MARDİNLİLERDEN ŞEHİT POLİSLERİN TAZİYESİNE YOĞUN İLGİ

Nusaybin ilçesinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Kazım Esmer ve Nusaybin ilçesinde trafik kazası sonucu şehit olan Terörle Mücadele Şube Müdürü , Gaffari Güneş ve polis memuru Turğut İnanç

Mardin 18.03.2016 08:07:08 0
MARDİNLİLERDEN ŞEHİT POLİSLERİN TAZİYESİNE YOĞUN İLGİ

Nusaybin ilçesinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru  Kazım Esmer ve Nusaybin ilçesinde trafik kazası sonucu şehit olan Terörle Mücadele Şube Müdürü , Gaffari Güneş ve polis memuru  Turğut İnanç, için Mardin  Fuat Yağcı Camii 'nde taziye programına Mardinliler yoğun ilgi gösterdi.

Taziyede Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak,Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ,İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan,Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça taziyeleri birlikte kabul etti.

Şehitlerimiz için taziye programına;adli ve mülki erkan,kurum ve kuruluşların yöneticileri,siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda Mardinli vatandaş   katıldı.Fuat Yağcı Camiinde düzenlenen taziye programının Cumartesi günü öğle namazına kadar devam edeceği öğrenildi.

Mardin İl Müftüsü  Dursun Ali Coşkun Nusaybin ilçesinde Şehit olan polis memurları için Mardin Emniyet Müdürlüğünce Fuat Yağcı Camisi Taziye evinde  Mardin  Valisi  Ömer Faruk KOÇAK la birlikte il Emniyet Müdürü veEmniyet personeline taziye ziyaretinde bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34