MARDİNLİLERDEN CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`YA COŞKULU KARŞILAMA

Mardin`e THY`lrının tarifeli uçağı ile Gelen Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı`yı Mardin Hava Limanında Mardinli vatandaşlar coşku ile karşıladı.

2.06.2016 13:16:26 0
MARDİNLİLERDEN CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`YA COŞKULU KARŞILAMA

 Mardin'e THY'lrının tarifeli uçağı ile Gelen Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'yı Mardin Hava Limanında Mardinli vatandaşlar coşku ile karşıladı.

Gap Projesinin Mardin ayağını oluşturan Mardin depolaması ve cazibe sulaması çalışmalarının hızlandırılması ile yaşanan sorun ve çözüm önerilerinin masaya yatırılacağı toplantıya katılmak üzere Mardin'e gelen  Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'yı Mardin Hava Limanında   karşılayanlar arasında Ak Parti Artuklu ilçe Başkanı Olcay Sekizkardeş,Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir,Artuklu ilçe Teşkilatı ve Parlil vatandaşlar coşku ile karşılayarak çiçek verdi.

Yoğun sevgi gösterileri ile Hava Limanında Karşılanan Milletvekili Çankırı ,yüzlerce arabadan oluşan Konvoy eşliğinde Ak Parti Mardin il Başkanlığına geçti.
Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yaptığı açıklamada:''Değerli vakitlerini bize ayırarak Havaalanına kadar zahmet edip bizleri karşılama nezaketinde bulunan tüm halkımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin bu sevgisine ve teveccühüne layık olabilmek mutlulukların en güzeli bizler için''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04