Mardinliler ,Şehrin Göbeğinde Mesire Alanına Kavuştu

Mardin Yenişehir`in Mesire alanı olarak Düzenlenen Eski Karayolları Parkı,Mardinlilerden Yoğun ilgi görüyor.

Polisiye Haberler 21.06.2013 17:22:08 0
Mardinliler ,Şehrin Göbeğinde Mesire Alanına Kavuştu

Mardin Yenişehir`in Mesire alanı olarak Düzenlenen Eski Karayolları Parkı,Mardinlilerden Yoğun ilgi görüyor.Mardin Yenişehir`in en güzel alanlarından birine Kurulan Mesire Yeri Mardinli vatandaşlardan yoğun ilgi gördüyor.

  Mardin Belediyesi,  tarafından düzenlenerek geçtiğimiz günlerde halkın kullanımına açılan Yenişehir’deki  mesire alanına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu`nun büyük çabası sonucu Yaz aylarında Mardinli vatandaşların kullanımına hazır hale Getirilen İlk Mesire yeri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

      Mesire alanına dönüştürülen eski Karayolları Bölge Şefliği alanı, günün her saatinde insanlarla  dolup taşıyor.Vatandaşlardan kimisi piknik yaparken, kimisi de yürüyüş yapıyor.Aileleriyle mesire alanına gelenler  şehrin göbeğinde orman havası teneffüs etmenin tadını çıkarıyor.

      12 bin metrekare büyüklüğündeki  mesire alanında vatandaşların her türlü ihtiyacı düşünüldü.Alanın içinde; Oturma grupları, Piknik masaları ve kamelyalar, aydınlatma grupları,çeşme ve tuvaletler bulunuyor.

       Mardinlilerin yıllardır hayalini kurduğu şeyleri tek teker teker gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Yetişkin ağaçların  bulunduğu bu  alanın halkın kullanımına açılması yıllardır Mardinlilerin en büyük hayaliydi.12 bin metrekare büyüklüğünde ki bu alanı mesire alanına dönüştürdük.Bu alan yetişkin ağaçlarıyla, hem şehrimize güzel bir görüntü verdi, hem  Mardinli hemşehrilerimin  aileleriyle hoşça vakit geçirme imkanı sağladı.”şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04