MARDİNLİLER CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE NÖBETE DEVAM DİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım`ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığğı külliyesinde de "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

4.08.2016 08:48:27 0
MARDİNLİLER CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE NÖBETE DEVAM  DİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığğı külliyesinde de  "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Dün gece Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin önündeki "demokrasi nöbeti"ne  günlerdir sürdüren gündüz TBMM çalışmalarına  geceleri ise Demokrasi Nöbeti tutmaya devam eden  Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'ya destek vermek üzere Eski içişleri Bakanlarından Muammer Güler,Mardinli iş adamlarından Gökhan Çelik,Eski Ak Parti Kızıltepe ilçe Başikanı Murat Durgan, ve Mardinli vatandaşlar sabaha kadar ,Nöbete devam ettiler.

Artuklu Haber'e açıklamada bulunan Mardinli İş adamı Gökhan Çelik;Darbe girişimine kalkışanların hepsinin vatan haini olduğunu vurgulayarak, "Devletimiz, bu vatan hainlerini OHAL süreciyle birlikte yargılayacak. Bu hainler, nasıl inlerinden çıkartıldıysalar, alacakları gerekli cezalarla birlikte de zindanların diplerini görecekler. Almaları gereken cezalarla ilgili de içimizden geçeni söylemek gerekirse şahsen idamın getirilmesi taraftarıyım.Türk milletini küçümseyenlerin 15 Temmuz gecesi büyük bir yenilgiye uğradığını ifade eden Çelik,, bu milletin ne kadar büyük ve aziz olduğunun bir kez ortaya çıktığını belirtti.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07