MARDİNLİ ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HALİL ALTUN MARDİN'DE EBEDİYETE UĞURLANDI

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde araç sevkiyatı için kullanılan askeri tırın çırçır fabrikasının duvarına çarpması sonucu şehit olan ulaştırma uzman çavuş Halit Altun'un cenazesi Mardin'e geldi.

Mardin 4.06.2021 14:23:00 0
MARDİNLİ ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HALİL ALTUN MARDİN

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde araç sevkiyatı için kullanılan askeri tırın çırçır fabrikasının duvarına çarpması sonucu şehit olan  ulaştırma uzman çavuş  Halit Altun'un cenazesi Mardin'e  geldi.

 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde araç sevkiyatı için kullanılan askeri tırın çırçır fabrikasının duvarına çarpması sonucu şehit olan Mardinli  ulaştırma uzman çavuş  Halit Altun'un Türk bayrağına sarılmış cenazesi Mardin Hava Limanında Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,İlçe Kaymakamları,Akparti Mardin il Başkanı Faruk Kılıç,Mardin İl Emniyet Müdür Vekili İlker Emir ve tarafından Askeri törenle karşılandı.

 

Şehit Halit Altun'un Cenazesi daha sonra Midyat'ın Şenköy ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin  ardından toprağa verildi.Törene, şehidin yakınları, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş,Mardin  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Midyat ilçe Kaymakamı Tekin Dundar, siyasi parti temsilcileri ve Şehit Halit Altun'un yakınları ile vatandaşlar katıldı.

 

Midyat ilçesinin Şenköy Mahallesi Ulucami önünde düzenlenen cenaze töreninde, şehidin naaşı katafalka konuldu, burada şehit Halit Altun'un öz geçmişi okundu, Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından dua edilmesinin ardından Şehit Halit Altun'un naaşı toprağa verildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00