MARDİNLİ MEHMET SAMSA' YA TMOK FAİR PLAY KOMİSYONUNDAN ŞEREF DİPLOMASI

Mardinli Mehmet Samsa TMOK Fair Play Komisyonu’nun Türkiye’de yürüttüğü Fair Play çalışmalarında verdiği destekten dolayı Şeref Diploması ile ödüllendirildi

Mardin 23.11.2023 22:19:00 0
MARDİNLİ MEHMET SAMSA

Mardinli  Mehmet Samsa  TMOK Fair Play Komisyonu’nun Türkiye’de yürüttüğü Fair Play çalışmalarında verdiği destekten dolayı  Şeref Diploması ile ödüllendirildi.

 

Türkiye Bisiklet Fedrasyonu As Başkanı ve İş Adamı Mehmet Samsa,Mardin halkını bisiklet sporu ile tanıştırarak, bu sporun o tarihi kentte sevilip, ülke çapında başarılı sporcular yetiştirilmesini sağlaması, TMOK Fair Play Komisyonu’nun Türkiye’de yürüttüğü Fair Play çalışmalarında verdiği destekten dolayı Şeref Diploması ile ödüllendirildi.

 

Mehmet Samsa, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü’de yapılan Avrupa Fair Play Hareketi EFPM Kongresinin programı içinde yer alan EFPM Fair Play Ödülleri Galasında Ödülünü alacak.

 

Mehmet Samsa Kimdir?


1977 Ortaköy-Mardin doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Mardin’de tamamladım. Askerlik görevimi 1997 yılında Derecik, Şemdinli-Hakkari’de komando olarak yaptım.

Mardin’de faaliyet gösteren DCC, Gulharrin, Samsa Oil, Öncül ve SMS Dış Ticaret Şirketlerinin yöneticiliğini yapmaktayım. Firmalarımız Irak’a karbondioksit ihracatı yapan ilk firmalardan olup Irak, Gürcistan, Romanya, Dubai, Kuveyt başta olmak üzere çok sayıda ülkeye kendi ürettiğimiz petrol sondaj kimyasallarını ihraç etmekteyiz.
2017’den günümüze MÜSİAD Mardin Şubesi, Yönetim Kurulu üyesi olup Dış İlişkiler Başkanı görevini yürütmekteyim.

DEİK, İstanbul Ticaret Odası ve Mardin Ticaret Odası aktif üyeliğim bulunmaktadır.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Mardin İl Temsilciliği görevini yürütmekteyim.
Arapça, Farsça, Kürtçe’yi iyi derecede, İngilizce ve Rusça’yı ise düşük derecede bilmekteyim.

Evli ve 6 çocuk babasıdır.


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19