MARDİNLİ İŞ İNSANI MEHMET BAYSAL'DAN 'RAMAZAN BAYRAMI' MESAJI

MARDİNLİ İŞ İNSANI Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi MEHMET BAYSAL'DAN 'RAMAZAN BAYRAMI'MESAJI

Mardin 20.04.2023 11:29:00 0
MARDİNLİ İŞ İNSANI  MEHMET BAYSAL

MARDİNLİ İŞ İNSANI Ağız ve Diş Sağlığı  Polikliniği Sahibi  MEHMET BAYSAL'DAN 'RAMAZAN BAYRAMI'MESAJI  Mersin ilinde İŞLETMESİNİ YAPTIĞI , Mardinliler,  tarafından çok yakından tanınan  ve sevilen İş İnsanı,  Mehmet Baysal, yayınladığı Bayram Mesajı ile Tüm müşterilerinin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

 

Mehmet Baysal  yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

‘’Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


     Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır.

 

    Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.


    Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın başta Mersin şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. 'dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19