NAKLİYATÇI İŞ ADAMINDAN MARDİNLİ ESNAFA MÜJDELİ HABER!

FERHAT ŞİRKETLER GRUBU sahibi M.Tahir Aydoğan,Kızıltepeliler Derneğinin ``Ankara Mardin Günleri``nin Organizasyonunu üstlenmesi halinde Tüm Nakliye işlerini Bedavaya Yapacağını 20 Tır`a kadar Tahsis edebileceğini belirterek,Tüm Esnafın Ankara`ya Getirmes

Mardin 2.06.2014 21:32:35 0
NAKLİYATÇI İŞ ADAMINDAN MARDİNLİ ESNAFA MÜJDELİ HABER!

11 Mayıs 2014 Tarihinde Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Ankara Doğan Royal Grand Hotel`de gerçekleştirilen ve DSP Genel Başkanı Masum Türker,Sayıştay Başkanı Recai Akyel,22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri,Emekli Cumhuriyet Sevcısı Fahrettin Civelek,Türk Irak Dostluk Derneği eski Başkanı ve İş adamı M.Emin Değer`in katıldığı 5.Olağan Genel Kurulunda Fahrettin Enez yeniden Dernek Başkanlığına seçildi.

Ankara Doğan Grand Hotel`de gerçekleştirilen Olağan 5. genel kurulda Genel Kurul çalışmalarına 1 Dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunması ile başlandı.

Daha sonra ise Genel Kurul Divan Başkanlığına 22.Dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri seçilerek,genel kurul çalışmalarına başkanlık etti.

Genel kurulda delegeler verdikleri önerge ile Dernek Adının başına ``MARDİN``ilave edilmesi ve Dernek Adının ``Mardin,Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma ve Kültür Derneği ``olarak Değiştirilmesine yönelik tüzük değişikliğine yönelik Önerge Tüm Delegelerin Evet oyu ile kabul edildi.
Başkan Fahrettin Enez yaptığı konuşmada,Dernek olarak kurulduklarından beri,ayrım yapılmaksızın,Mardinli ihtiyaç sahiplerine destek verilmesi çalışmalarının aksatılmadan yürütüldüğünü,Mütevazi bütçeleri ile Başarılı çalışmalar yapıldığını belirterek,Bu yıl Ankara`da Düzenlenecek 3.``MARDİN GÜNLERİ`ne Dernek olarak talip olduklarını açıkladı.
Başkan Enezİn konuşmasından sonra Konuşmak için Divan tarafından söz verilen  Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Ferhat Şirketler Grubu sahibi Uluslararası Nakliyat işi yapan Mehmet Tahir Aydoğan,Yaptığı kısa konuşmasında,Yönetim kurulunda kendisine yer verilmesi nedeniyle,Delegelere Teşekkür ederek ,Gücü yettiğince Derneğe maddi katkıda bulunmaya çalıştığını,Bugün çok Duygulandığını ,Delegelerin şahsına teveccühte bulunarak,Dernek yönetim kuruluna seçmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini,Böyle bir dernekte tekrar kendisine  aktif görev verilmesinin kendisini duygulandırdığını belirterek,Delegelere tekrar teşekkür etti.
M.Tahir Aydoğan az önce konuşmacılardan birinin Meslek Okullarından söz ettiğini,Meslek Okullarının kendi Meslekleri için de çok önem arz ettiğini belirterek,Kalifiye Eleman bulmakta sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.Meslek Yüksek okulunun Bölge için çok önem arz ettiğin belirten Aydoğan,Bölge de yaygın olarak yapılmakta olan Nakliyat işi için Personel yetiştirecek Meslek Yüksek Okulunun açılması için gereken  ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Aydoğan,ayrıca Derneğin ``Ankara Mardin Günleri``nin Organizasyonunu üstlenmesi halinde Tüm Nakliye işlerini Bedavaya Yapacağını 20 Tır`a kadar Tahsis edebileceğini belirterek,Tüm Esnafın Ankara`ya Getirmesi gereken Mallarının Mardin`den Ankara`ya kadar ,Ankara`dan da Mardin`e taşınmasını   Bedavaya üstleneceğini açıkladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


Anahtar Kelimeler:
25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52